⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Şu ilk 11 açıklandığında forumdaki hiç kimsenin zaten bir umut taşıyarak maçı izlediğini zannetmiyorum. Sahadaki futbolcular da aptal değil bu 11 ile bir varlık gösteremeyceklerini eminim kendileri de biliyorlardı. Yapılan ahmakça hataları, konsantrasyon eksikliğini biraz da buna bağlıyorum işin açıkçası.

Terim geçen seneden en ufak bir ders çıkartmamış, burnunun dikine gidiyor. Saçma sapan kadro tercihleri ile oyuncuların da ayarlarıyla oynuyor.

2 farklı mağlubiyete fittim onu bile başaramadık, Bence bizim açımızdan hayırlı oldu es kaza iyi bir sonuç alsak transferler gelmezdi bile olası bir kadromuz yeterli edebiyatının önüne geçmiş olduk son derece hayırlı oldu. Zaten 3 ön eleme geçme şansımız uzayda bile yoktu bu yüzden sezonu kurtaracağımız bir maç olmasını ummaktayım. Eğer en az 4-5 transfer yapmazsak tüm Avrupa kupalarından elenmiş olarak sezona başlayabiliriz umarım bu durumu görüyorlardır.

Ulan bu nasıl skor? Allah belanızı versin lan

Sekidika sag bek oynadi ya :)

Turkler futboldan anlamiyor.
Bu isi outsoruce etmek lazim, bu kulubu satmak lazim.
Yoksa Avrupada basari 15 senede bir tesaduf ile olur ancak.

Kara para dondugu, menajer ve yoneticilerin futbolcular uzerinden zenginlestigi kirli bir futbol dunyasi var ve satilmadigi surece boyle olmaya devam edecek.

Taraftara yazik oluyor, forma alan cebinden parasini cikaran adama.

PSV coluk cocukla eziyor, yetiskin film cekiyor resmen. Ve 4'te 1 maasi alarak.

Çok büyük rezillik. Arda artık futbol oynamamalı. Kanat oyunu bu kadar güçlü bir takıma karşı üçlü defans ile oynamak da ayrıca bir saçmalıktı. Umarım en yönetim hem teknik heyet için bir erken uyarı olur bu.

Ben de böyle dusunuyodum ama kaç transfer yapicaz?

Fatih Terim delikanli ise, bu maçtan sonra istifa eder. Çaresiz, beceriksiz, ezik bir teknik direktör haline geldi.

5-1 nedir yav???? Garabet garabet fanteziler, işe yarasa, %33 işe yarasa bişey demiycem.

Her denediginde sicip batiriyosun, halen deniyorsun!!!

Daha gecen, Gedsonu stoper oynattin ne oldu? Rezalet!

Ee, senelerdir oynamadigimiz 3-5-2 ile cikiyosun sahaya. Buna cesaret degil, cahillik derler!

Muslera

Sekidika Alparslan Marcao Emre T.

Aytaç

Kerem Emre K. Feg Babel

MM

Bu kadroyla cikacaktik.

Daha Musleraya preste vur topu ileri demeyi beceremeyen adamdan ne bekliyoruz????

Nerde 2 forvetle sahaya cikan, tam saha pres yapan, mucadeleyi birakmayan bir takim sahaya suren Terim?

4 forvetle ciksak bundan kotu mu olurdu???

Korkaklikla, alengirli fantezilerle almadik biz UEFA Kupasini!

Delikanli ol ulan azicik!
katılıyorum renktaş, hocamıza ve başkana sahip çıkalım

Maçın ilk 5 dakikasını izleyen zaten bu maç 5-6 olacak demiştir. Şaşırtmadı skor.

Atina Fatihi şovmenler hadi çıkın konuşun bakalım. Hazırlık maçı bile ayarlayamadınız acizler.

Bırakın maçı ya, Yunanistanda nasıl Posta koyduk ama. Sinyor Terim sen çok yaşa.

Vallaha kafayı yemeğe ramak kaldi

Önce teknik adam bul takımın içinde bir sistem sağla sonra gel musleraya laf et. Adam sakatlandı ilk yarı küme düşecekti takım. Muslera geldi seni 2ye soktu hala burda cahil cüheyla konuşuyorsun
Daha neyine laf edeyim, 3 senedir burada siz Terim'in götünü yalarken eleştirebildiğim kadar eleştirdim. Benden bu kadar taraftar istedi bunu. Her eleştirimizde ama 8 kupa ama uefa ama daha iyisi mi var diyip durdu, ulan adanasporu çıkar Max 2 tane yer.

Ayrıca son 6 ayda Muslera'nın sıçıp batırdığı bu şekilde keko keko yediği golün sayısı da belli.
Karşı karşı yediği hiçbir golde muslerayı eleştimem ligde yediği hiçbir golde eleştirmesi şu forumda Muslera savunucularının başında ben geliyorum ama gel gelelim daha 1. Dakikada aptalca gol yersen sonra kapanış olarak omuz golü yersen eleştiririm de itin götüne de sokarım.

Kendimizi kandırmaya devam edelim biz. 2.5 milyon alan kaleci 10 yaşındaki kalecinin yediği gibi gol yemez.

haftalardır söylüyorum uefa dahil bütün turnuvalardan elenmeli lige bakmalıyız yoksa ligte gidecek.

Sekidika sag bek oynadi ya :)

Turkler futboldan anlamiyor.
Bu isi outsoruce etmek lazim, bu kulubu satmak lazim.
Yoksa Avrupada basari 15 senede bir tesaduf ile olur ancak.

Kara para dondugu, menajer ve yoneticilerin futbolcular uzerinden zenginlestigi kirli bir futbol dunyasi var ve satilmadigi surece boyle olmaya devam edecek.

Taraftara yazik oluyor, forma alan cebinden parasini cikaran adama.

PSV coluk cocukla eziyor, yetiskin film cekiyor resmen. Ve 4'te 1 maasi alarak.
Ben baştan beri bağırıyorum.

Terim yerine yabancı TD ve bu TD yanına bir bilimsel çalışan profesyonel bir ekip.

Necati ve Selçuk kim yaaaa

Mohammed bizim forvetimiz olamaz. Bu takıma net 7 transfer gerekiyor. Ghezzal Gedson falan neyse para verilip alınsın. Ayrıca Aytaç da yetersiz bence.

Geri
Üst Alt