⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Allah 'tan futbol oynamaya filan kalkmadık, şu adamlara karşı azıcık tempo yapayım biraz oyunu ileri yıkayım deseydik iyice içimizden geçerlerdi. Hani bundan kötü mü olurdu daha kötüsü nasıl olacak o da var

Takım top oynamayı bilmiyor ki çıkıp tempolu şekilde oynasın

Ajax filan varya aman Allahım, düşünmek bile istemiyorum. Terim Hocam ve Saz Arkadaşları, bravo. Alin Başkaninizi ve keyfini çıkartın

Başkan 4 tane futbolcunun yükünden kurtulmalıyız diyor ve şemsiyeyi açıyor, bahsettiği futbolcunun piyasasını kendisi baltalıyor. Bu açıklamadan sonra o futbolcuları kime satacaksın? Bahsi geçen adamları alan sözleşme yaptıran 3 yıllık sözleşme imzaladığın fatih hocan. İstediğin kadar transfer yap fatih hoca ile bu takım yürümez. 3 yıldır babel, ömer bayram, akbaba ile ne başarı elde ettin ki ısrarla kadroya koyarsın, sözleşme yenilersin? Kulüp tüzük hoca herşey temelden değişmeli yoksa kilit vururuz kulübe.

Hollandalı spiker: Hollanda 2ncisinin Turkiye 2ncisiyle yaptığı maçı izliyorsunuz.

Rezil ettiniz bizi
Rezillik degil yahu, dogal gercekler.

Hollanda ile Turk insani arasinda karsilastirma dahi yapilmasi mumkun olmayacak bir kalite farki var.

Eh bu ulkenin sporuna da, refahina da, yasanabilirligine de, kisacasi, herseyine yansir tabi.

Su sahadaki takim benim Galatasarayim olamaz.o yuzden zerre üzülmüyorum.umarim iyi bi takim oluruz

Hocam ve başkan güzel kadro kuracak arkadaşlar. Altı üstü bir maç kaybettik; lütfen sakin olalım.

Ben de böyle dusunuyodum ama kaç transfer yapicaz?

Fatih Terim delikanli ise, bu maçtan sonra istifa eder. Çaresiz, beceriksiz, ezik bir teknik direktör haline geldi.

5-1 nedir yav???? Garabet garabet fanteziler, işe yarasa, %33 işe yarasa bişey demiycem.

Her denediginde sicip batiriyosun, halen deniyorsun!!!

Daha gecen, Gedsonu stoper oynattin ne oldu? Rezalet!

Ee, senelerdir oynamadigimiz 3-5-2 ile cikiyosun sahaya. Buna cesaret degil, cahillik derler!

Muslera

Sekidika Alparslan Marcao Emre T.

Aytaç

Kerem Emre K. Feg Babel

MM

Bu kadroyla cikacaktik.

Daha Musleraya preste vur topu ileri demeyi beceremeyen adamdan ne bekliyoruz????

Nerde 2 forvetle sahaya cikan, tam saha pres yapan, mucadeleyi birakmayan bir takim sahaya suren Terim?

4 forvetle ciksak bundan kotu mu olurdu???

Korkaklikla, alengirli fantezilerle almadik biz UEFA Kupasini!

Delikanli ol ulan azicik!

ben FT cok severim ama artik yetti galiba. Bize daha modern genc yabanci antrenör lazim

1 şut atabildik.

Büyük başarı.
IMG_20210721_225836.webp

Kenarda yardımcı diye Selçuk-Necati, sahada evlat diye Arda, Ömer, Akbaba, Taşdemir falan-filan. Ne bok bekliyoruz Allah aşkına? Aysal zamanı TFF'ye giderken bile Terim'i savunan azınlıktan biriydim ama olmuyor artık, zorlamanın anlamı yok.

Geri
Üst Alt