- 26 Eylül 2012
- 122.060
- 72.617
- 5.068
waipu ya gir 1-3 aylik Free Trial Aylari var. Waipu ya abone olduktan sonra izleyebiliyorsun
Tesekkürler kral

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
waipu ya gir 1-3 aylik Free Trial Aylari var. Waipu ya abone olduktan sonra izleyebiliyorsun

Paralı mi bu abonelikwaipu ya gir 1-3 aylik Free Trial Aylari var. Waipu ya abone olduktan sonra izleyebiliyorsun
Free Trial deneme abonesi bir aylik. Türkiyeden olur mu bilmiyorum. Almanya ve Avusturya da oluyor. Türkiye de waipu var miParalı mi bu abonelik

Bütün maçlar mi şifresiz olacak tv8 de Sadece bu eleme maçlarımı admirimMasterChef falan izlerken iyi, maç varken kanal arıyorlar te Allahım![]()
arkadaşlar reyting ölçer iye bir alet var bu aletle reytingler ölçülür aedından anlaşıldığı gibi ve bu alet ülkemizde sadece 2.000 hanede var yani evet 85 milyonun ne izleyeceğine bu haneler karar veriyor. yani burada ve twiterda tv8 boykotu tribine giren arkadaşların %90nında bu alet yok. gönül rahatlığıyla tv8 izleyebilirsiniz. mesela ben survivor izliyorum ve gram katkım yok acuna zaten sms te atmıyorum exxene de üye değilim.
platformların reytingleri de ölçülüyor.hm ?
nihayetinda digitürkten fln izliyenlerin ne izlediği reytinge dahil olmuyormu ahbert
Onu bilmiyorum galiba sadece ön eleme maçları.Bütün maçlar mi şifresiz olacak tv8 de Sadece bu eleme maçlarımı admirim