⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

açıkçası maçı degil maçtan sonra hocanın ve konuşurs başkanın açıklamaları merak ediyorum

hayati ali koc tarafindan kaydirilan fenerbahce gibi olacagiz mac sonu

Olur da kuş taşa çarpar ve bu turu geçersek bir sonraki turda kesin ölürüz.

arkadaşlar reyting ölçer iye bir alet var bu aletle reytingler ölçülür aedından anlaşıldığı gibi ve bu alet ülkemizde sadece 2.000 hanede var yani evet 85 milyonun ne izleyeceğine bu haneler karar veriyor. yani burada ve twiterda tv8 boykotu tribine giren arkadaşların %90nında bu alet yok. gönül rahatlığıyla tv8 izleyebilirsiniz. mesela ben survivor izliyorum ve gram katkım yok acuna zaten sms te atmıyorum exxene de üye değilim.

arkadaşlar reyting ölçer iye bir alet var bu aletle reytingler ölçülür aedından anlaşıldığı gibi ve bu alet ülkemizde sadece 2.000 hanede var yani evet 85 milyonun ne izleyeceğine bu haneler karar veriyor. yani burada ve twiterda tv8 boykotu tribine giren arkadaşların %90nında bu alet yok. gönül rahatlığıyla tv8 izleyebilirsiniz. mesela ben survivor izliyorum ve gram katkım yok acuna zaten sms te atmıyorum exxene de üye değilim.

hm ?

nihayetinda digitürkten fln izliyenlerin ne izlediği reytinge dahil olmuyormu ahbert

3 ya da 4 atarlar , biz de 1 tane atarız boş geçmeyiz tabii

ilk 15 dakika içinde bir tane yeriz.
alışkanlık oldu zaten avrupa maçlarında. başlar başlamaz kısa sürede taraftarın bağırışları arasında sallanan kamera görüyoruz

evet simdi dogrulari konusmak gerekirse Taylan bu maca hazir degil , Omer Bayrami orta sahada kimisi seviyor kimisi sevmiyor ama sol bek oynadigi zaman herkes kufur ediyor ve bu macta Omer Bayram sol bek oynuyacak. Sag bek yok Alparslan muhtemelen sag bek oynuyacak. savunmaya cok adam sarkitan adami sag bek oynatacagiz ve PSVub sol kanadinda cok suratli Gakpo oynuyacak. Orta sahamizda orjin sadece Aytac oynuyacak Kilinc orta sahada cok gucsuz kalacak yine. Gedson yetistirilemedi gecen sezonden Onyekuru yok sol kanatta muhtemelen Arda Turan oynuyacak. Yani kisacasi Allah harbiden yardimcimiz olsun.

avrupa avrupa duy sesimizi
:/

1626627331136.webp

Geri
Üst Alt