⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Emre t nin sol bekte, ömerin ortada olacağını düşünüyorum, orta sahaya direnç katmak babında. Bu kadro da iyi gibi ama defans yapacak adam yok aytaç hariç.
Bence Omer'in defansi Emre T den daha iyi. Emre kanattan bindiremez.

Bugün en az 50 tane faul yapıp oyunu soğutmamız lazım top oynamaya falan kalkarsak cezayı keserler.Her türlü çirkefliği yapıp bidahaki maça en azından gedson ve sol bek katılsa bir şansımız olabilir.

Bugün en az 50 tane faul yapıp oyunu soğutmamız lazım top oynamaya falan kalkarsak cezayı keserler.Her türlü çirkefliği yapıp bidahaki maça en azından gedson ve sol bek katılsa bir şansımız olabilir.
Mevcut oyuncu listesi ikinci macta degistirilemiyor benim bildigim. Anca bir daha ki turda. O da turu gecersek tabi.

İsim büyüklüğümüzden dolayı uefa finali gibi bi maç oynayacaz desek abartılı olmaz sanırım,yani bu iki takım normalde uefa finalinde karşılaşabilecek maziye sahip.ya da şöylede diyebiliriz playof finali oynanacak playoffda belki nadir olacak iki büyük klübün maçı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkanımız PSV maçına kadroyu yetiştirdi. Ömer Bayraminho ve Emre Rockıron ile turu geçeceğiz. Bir sonraki maçta Kolombiyalı dayıda belki son 3-5 dakika bir şeyler yapar.

2010'ların da avrupa'da ekmeğini yedik bitirmek üzereyiz, 2020'nin başlarında üzerinde bişeyler inşa etmek durumundayız. yoksa futbol delisi ingilizler hariç avrupa'da adımızı bilenlerin sayısı bir hayli azalacak.

muhtemel 11:

----------------------Muslera-----------------------

Sekidika-----Luyindama-----Marcao-----Ömer
-----------------------Aytaç----------------------
-----------Feghouli-----------Emre Kılınç--------
Kerem--------------------------------------Babel

----------------------Mostafa--------------------

(TRT Spor)
rakip tahminim 4231 cikacak...
genelde roger hoca 442(4222) oynatir takimlarini,, kimi maclarda ise 4231,433....
gecen sezon psv'ye gectiginde de 442(4-2-2-2-) oynatiyordu,,,yeni sezon hazirlik maclarinda ise 4231 cikardi takimi...

ben bizim ustte eklenen muhtemel 11de sekidika bolgesinden endiseliyim...
rakipte gakpo oynarsa ordan bayagi zorlaniriz.
makuduke sagda son macta etkili idi psv adina,macin tek golunu de o atti,ribaunt pozisyonunda.....
onceki mesajlarimda da belirttigim isimler bunlardi birde zahavi.....
zahavi benim en cok cekindigim oyuncu ,gakpo ile beraber.
zahavi nin arkaya toplu topsuz kosularini umarim marcao ve lyund iyi sezerler.
ben lyund marcao tandemine guveniyorum. uyumlular ve bu tur maclara ayri motive oluyorlar. dolayisiyla zahavi burdan rahat cikmaz gorusundeyim.

omer'i kamp idman ve hazirlik maci vidyolarimizda begenmistim, gecen sezona gore daha bri diri ve istekli gordum.
dedigim gibi sag bek bolgemiz en zayif halkamiz kanimca. eger rakipte gakpo oynarsa kerem mutlaka defansina yardim etmeli......

orta da aytac ,emre k takimin defans yukunu cekerler gorunuse gore...
feg ve babel top dagitimi ve. sutlar.....
mustafa rakip tandemi zorlarsa ordan bulacagimiz aciklarla kaleyi yoklamaliyiz... hem sutlar hem kafa vuruslari ile mustafa dan ben umutluyum. bakalim avrupa kupalarinda nasil bri performans sunacak misirli forvetimiz.....

1626874613029.webp

Sevgili taraftarlarımızın dikkatine,

UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu’nda PSV Eindhoven ile deplasmanda oynayacağımız maça UEFA kuralları gereği deplasman taraftarı alınmayacaktır.

Hollandalı yerel otoritelerinin aldığı karar doğrultusunda ev sahibi veya deplasman tribünü fark etmeksizin herhangi bir Galatasaray materyali (forma, atkı vs.) ile stadyuma kabul edilmeyecek taraftarlarımızın şehir merkezinde, takım oteli önünde ve stadyum çevresinde toplu hareket etmemeleri önemle rica olunur.

Galatasaray Spor Kulübü

rakip tahminim 4231 cikacak...
genelde roger hoca 442(4222) oynatir takimlarini,, kimi maclarda ise 4231,433....
gecen sezon psv'ye gectiginde de 442(4-2-2-2-) oynatiyordu,,,yeni sezon hazirlik maclarinda ise 4231 cikardi takimi...

ben bizim ustte eklenen muhtemel 11de sekidika bolgesinden endiseliyim...
rakipte gakpo oynarsa ordan bayagi zorlaniriz.
makuduke sagda son macta etkili idi psv adina,macin tek golunu de o atti,ribaunt pozisyonunda.....
onceki mesajlarimda da belirttigim isimler bunlardi birde zahavi.....
zahavi benim en cok cekindigim oyuncu ,gakpo ile beraber.
zahavi nin arkaya toplu topsuz kosularini umarim marcao ve lyund iyi sezerler.
ben lyund marcao tandemine guveniyorum. uyumlular ve bu tur maclara ayri motive oluyorlar. dolayisiyla zahavi burdan rahat cikmaz gorusundeyim.

omer'i kamp idman ve hazirlik maci vidyolarimizda begenmistim, gecen sezona gore daha bri diri ve istekli gordum.
dedigim gibi sag bek bolgemiz en zayif halkamiz kanimca. eger rakipte gakpo oynarsa kerem mutlaka defansina yardim etmeli......

orta da aytac ,emre k takimin defans yukunu cekerler gorunuse gore...
feg ve babel top dagitimi ve. sutlar.....
mustafa rakip tandemi zorlarsa ordan bulacagimiz aciklarla kaleyi yoklamaliyiz... hem sutlar hem kafa vuruslari ile mustafa dan ben umutluyum. bakalim avrupa kupalarinda nasil bri performans sunacak misirli forvetimiz.....
Benimde en cekindigim bolge bizim sag taraf, cok acemi ve defansif anlamda yetersiz.

Eski hoca olsa bu maçta 3lü oynar derdim ama şu an ne o cesareti var ne de ona bunu diretecek yardımcısı mevcut. O yüzden Allah yardımcımız olsun.

Benimde en cekindigim bolge bizim sag taraf, cok acemi ve defansif anlamda yetersiz.

gecmis sayfalarda ,dun iki mesaj eklemistim biraz uzunca olanlardan...
orda 3 adet vidyo eklemistim roger hocanin 3 onemli kriik taktiksel olusumu uzerine. bunu calistirdigi tum takimlarda uyguluyor. idman ve macta ayni seyi uyguluyorlar. bu bence hocalina dair guzel done kendi adima.

vidyolardan birinde yaptiklari pres turune onemle dikkat cekmistim.
diger vidyo da ise nasil ucgen mini diyagonal ve dikey paslarla dikine uclu dinamik paslarla santraforla topu bulusturduklarina dikkat cekmistim.

bizim bu macta stoper tandemi bu yonden bahsini ettigim soruna engel olacaktir diye dusunuyorum-sayet lyund marcao tandemi olursa.

ortadaki pivot ikili ortasahalarindan biri rakip kaleciye pres yapacak kadar onde basiyor...bu kimi zaman aleyhte bir durum kendileri adina-sayet kalecimiz topu o bosaltilan ortasaha bolgesine ulastirirsa iyi atak bulabiliriz oradan.

bu macta yapmamamiz gereken topla oyun; defansta topla cikma, beklere topu al ver yapma gibi islere girmemeliyiz. bayagi pahaliya patlar, bahsini ettigim pres vidyosuna tekrardan bakilirsa ,anlasilir demek istedigim endisem.

mumkun oldugunca sade basit oynamaliyiz topu rakip alanda kanatlara yakin tutmaliyiz...
pres yesekte oralarda yiyelim,vhic yoktan geride dengeli yakalanmis oluruz.

ben hocamizin basin toplantisini begendim ozellikle rakibe yonelik deginmelerinde ,rakibe iyi calisildigi hissiyati aldim.
kerem'i de guzel onore etmesi ayri memnuniyet verici...

bu macta dunde dedigim gibi kerem,yunus cok ise yariyacaktir sans bulurlarsa. bu tur oyunculara karsi zorlaniyor psv defans hatti gozlemledigim maclarda.

hayirlisi olsun bakalim naisl bri mac olacak. ben umutluyum.

Geri
Üst Alt