Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.570
- 12.548
- 2.868
3 lü bilmez hocaEski hoca olsa bu maçta 3lü oynar derdim ama şu an ne o cesareti var ne de ona bunu diretecek yardımcısı mevcut. O yüzden Allah yardımcımız olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 lü bilmez hocaEski hoca olsa bu maçta 3lü oynar derdim ama şu an ne o cesareti var ne de ona bunu diretecek yardımcısı mevcut. O yüzden Allah yardımcımız olsun.
takımda bek yok şuanda eldeki kadro 3lü diye bağırıyo3 lü bilmez hoca
Bence 3 lü oynarsaktakımda bek yok şuanda eldeki kadro 3lü diye bağırıyo
guncel durumda, kanimca bu eslesme 3lu oynamak icin dogru bir kurgu olmaz...3 lü bilmez hoca
Rüyamda 5-0 yeniyorduk hayirlisi bakalim..
İnşallah renktaş inşallah.. Tek temennim buİki maçta toplamda 5 gol ile turu atlarız inşallah
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah renktaş inşallah.. Tek temennim bu
Aslında evet yeterli bir kadromuz var. PTT'de şampiyonluğa oynayabilecek güçte bir takımız.Korktuğum şey olaki psv yi eledik kadro yeterli diye beyin patlaması yaşamaları.vallahi bekliyorum bu konuşmayı
Aslında evet yeterli bir kadromuz var. PTT'de şampiyonluğa oynayabilecek güçte bir takımız.
Hoca dün peşinen yerini yaptı zaten ağır mağlubiyetin. Kötü sonuç da alsak, istenen Galatasaray'ı izletemesek de sabredeceğiz falan diyerek.Agir bir yenilgi bizim icin daha hayirli olur, yoksa bunlar transferi son güne birakir
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3lude alpaslan(hazirlik macinda izledigim uzerinden gidiyorum) psvli gakpo karsisinda verimli olamaz, devre de sistem degisikligine gider hoca.........Nando
Alpaslan Luyi Marcao
Sekidika Aytac Kilinc Ömer
Kerem Mo Babel
olmali
Yeni yönetimi henüz kestiremediğim için bir şey demeyeceğim ancak bu dediğin eski yönetim görevdeyken olsaydı maalesef acı bir gerçek olurdu..Psv elersek iki sağ iki sol bi 6 bi 10 alacakken şunu yaparlar ,1 sağ 1 solbek birde gedsonu almaya çalışıp kapatırlar transferi.emin ol böyle yaparlar