⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

A spordaki spikerimsi şey ,görüntü olmayınca Abdürrahim albayrak etkisi bırakıyor 🤣🤣

3 lü bilmez hoca
guncel durumda, kanimca bu eslesme 3lu oynamak icin dogru bir kurgu olmaz...

ps:

rakibe yonelik, baskili olmamiz gereken bolgeleri;
rakibin yeni transferi olan hazirlik maclarinda sag bek oynatilan *mwene....

rakip defansta diger yeni transfer, roger hocanin onceki takimlarinda ogrencisi olan brezilyali stoper *ramalho.
saglam bir stoperdir. yine de uyum olarak defans hatlari istenilen duzeyde degil ustte bahse gecen iki yeni transferin takimla uyumu adina....

solda kimi oynatacagiz merak ediyorum. babel,arda,kerem vs... her kim oynarsa oynasin mwene'ye karsi avantajli olup ordan bulacagimiz aciklarla sanslar bulmamiz olasi kanimca...... *mwene nin onunde oynayan *madueke defansif yonu zayif bir oyuncu, bunu da umarim degerlendirir takimimiz...

bizle kiyaslarsak , ilk aklima gelen hatirladiklarim ; kalecileri yeni transfer, sag bekleir yeni transfer, stoper yeni transfer misal....

*ofans anlaminda; psv asiri agresif. soyle diyeyim; son paok macinda *26 sut denemesi yaptilar.
rakibe 2 sut firsati verdiler.

defans hattimiz ve dm bolgesi bu anlamda birbirine uyumlu ve konsantrasyonda aktif kalmali,ribaundlarda uyumamali...son pak macinda attiklari gol ribaund sonucu ile atildi....

rakibin yeni bri kac oyuncusu olmasi, aslarindan iki onemli ismin kadroda yer almayisi, sezon oncesi karsilasmasi olmasi, bizim kapali kutu olmamiz, bizim adimiza olumlu gelismeler...

*ben hocaya guveniyorum. umarim oyuncular verilen taktikleri uygulama da bireysel hata vs yapmaz -gereken skoru alip rovansi bekleriz...

Mood

20210721_175434.webp

Nando
Alpaslan Luyi Marcao
Sekidika Aytac Kilinc Ömer
Kerem Mo Babel

olmali

Nando
Alpslan Luyi Marcao Ömer
Aytac
Kerem fegh kilinc babel
Mo

yapar

Nando
Alpaslan Luyi Marcao
Sekidika Aytac Kilinc Ömer
Kerem Mo Babel

olmali
3lude alpaslan(hazirlik macinda izledigim uzerinden gidiyorum) psvli gakpo karsisinda verimli olamaz, devre de sistem degisikligine gider hoca.........

gakpo disinda daha once de dedigim gibi, zahavi cok zorlar. defans hatti bosluk verdigi an inanilmaz araya kacislari toplu topsuz cok etkili efektif yapan tecrubeli bir isim zahavi.....

bu eslesme ozelinde 4lu en olumlu tercih kanimca.
illa 3lu oynayacaksan-da ; 532(5311) gibi cikilmali.....
rakip orta ve forvet hattinda durmadan yer degistiren bir kurguda,nerdeyse her atakta...bu ender gorulen tur, roger hocanin da hakkini vermem gerekir...
dinamik agresif dikey topla cikislarindaki ucgenleri iyi takip etmeli oyuncularimiz, aksi takdirde bolca sut ve tehlike gormemiz olasi kalemizde......

yaptiklari pres turu de cok efektif. onceki mesajlarimda vidyolu orneklerini ekledim roger hoca ozelinde.
defans ve orta blogu kompakt tutmali takim. bu eslesme ozelinde. sade basit oyun anahtar.

Geri
Üst Alt