⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

3-5-2 çıkmışız. Berbat kadro ama umarım sezonun devamında da bu sistemi görürüz. Tek iyi niyetli çıkarımım bu olur. Zor bir 90 dk olacak. Bizi kara çıkartırlar umarım.

sanmam bir daha 3-5-2 oynatacağını çünkü el mahküm.sağ bek sol bek yok.orta saha dirençli bi orta saha değil kaliteli hiç değil.buyüzden defansı fazla tutmuş.orta sahayıda kalabalık

gedson larsen kurzawa ghezzal berkan kadroda yok dizi paramparça olan mohamed yedek Fatih Terim istifa !

Herif maça hazırlık maçı gibi bakıyor yazık! Bu senede bu takımdan bir halt olmaz.

3-5-2 değil bence

lineup (12).webp

skordan bağımsız disiplinli bir şekilde hiç düşmeden oyunumuzu oynayalım tek beklentim bu

sanmam bir daha 3-5-2 oynatacağını çünkü el mahküm.sağ bek sol bek yok.orta saha dirençli bi orta saha değil kaliteli hiç değil.buyüzden defansı fazla tutmuş.orta sahayıda kalabalık

Bir ümit diyorum. Kaan Ayhan transferiyle vs. Kerem’in çift forvette Mo ile iş yapabileceğini düşünüyorum. İsmimiz çıkan Larsen-Moreno’da kanat-bek normalde. Düşük bir ihtimal değil bence eğer transferler bu minvalde olursa ama her zaman 3’lü oynamayız.

Geri
Üst Alt