⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

kadro aslında 3-5-2 kadrosu ama oyun anlayışı önemli.ben futbol oynarım diyorsa 3-5-2 yok ben tam bi deplasman takımı oyunu oynayacam diyorsa 4-4-1-1 bile oynayabilir.ardayı orta saha ortasında
Bir ümit diyorum. Kaan Ayhan transferiyle vs. Kerem’in çift forvette Mo ile iş yapabileceğini düşünüyorum. İsmimiz çıkan Larsen-Moreno’da kanat-bek normalde. Düşük bir ihtimal değil bence eğer transferler bu minvalde olursa ama her zaman 3’lü oynamayız.

hoca baskılı tempolu sürekli atağı düşünen bi futbol düşüncesine sahip.guardiolanın elindeki oyuncu kalitesi onda var sanıp pasa dayalı oynatmaya kalktı maçlarda uyuyorduk.bence kanat bekleri isteme sebebi rakibi olabildiğince sahasına hapsederek tempolu oyun oynamak olası rakip kontralarında dinamik oyunculardan dolayı hızlı geriye gelme veya topun olduğu yere saniyeler içinde baskı kurup topu geri alarak tekrar hızlı atağa geçiş oyunu.

Alpaslan
Aytaç
Sekidika

CL maçı oynayacak arkadaş adamların kariyerlerinde buraları görme ihtimalini kendileri düşünmemiştir.

Mevcut kadronun ne olduğunu gösterme açısından çok iyi bir maç bizim acimizden hangi bölgeler eksik hangi bölgeler tamam avaz avaz bagiracaktir

Geri
Üst Alt