⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

malen bey kötü seyler yapacaktir

bu maç kesinlikle ve kesinlikle 0-0 a yatma maçı olmalı.yani 11-0 çıkmamız lazım maça.forvet kanat felan yok.ne var ne yok defans oyuncusu sahaya sürülmeli.olası elememiz durumunda umarım en rahat rakibi çekerizde olurda istenilen transferlerle eleme şansımız yüksek olur allahın izniyle

Dogru durust bi hqzirlik maci oynasaydik keske. Muslera'dan baska da onu yapan olmadi gibi. O kadar para saydik bi ise yarar umarim.

Her türlü eleneceğiz gibi, o yüzden sağlam 1 tokat yiyerek elenmek daha iyi olur. Geçen sezon şampiyonluk yarışında kalınca iyi takım olduğumuzu falan düşünüyor galiba teknik heyet ve yönetim. Oyun ve kadro olarak 21.yüzyılın en kötü Galatasaray'ı idi.

Turu gecemezsek hocayi suclamam. Yonetim ciddi sekilde gozumuzden duser..

ilk maç kitlersek 2. maç haklarından gelebiliriz KONSANTRASYON !!!!

Psv'yi fazla abartıyoruz. Yeneceğimizi sanmıyorum ama beraberlik olur gibi. Yenilsek bile 1-0 2-1 gibi skorlar yeniliriz.

Muslera
Alparslan Luyindama Marcao
Sekidika Aytaç Kılınç Ömer
Feghouli Kerem
Mostafa

Muslera
Alparslan Luyindama Marcao
Sekidika Aytaç Kılınç Ömer
Feghouli Kerem
Mostafa
Kılınç'ı defansif bir oyuncu olarak düşünüyoruz galiba? Ancak arkada Taylan, yanında Gedson ile oynayabilir orada bence. Öteki türlü Alpaslan ve Aytaç'ı koyacaktır oraya kanımca. Deplasmandayız sonuçta.

Yazılanların aksine kafa kafaya bir maç olacağını düşünüyorum, psv ile psg yi karıştırıyor bazı arkadaşlar.

Geri
Üst Alt