⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Galatasaray Galatasaray dır.Oyunumuzu oynadığımız da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum

Hollanda medyasi bizim kafileyi boyle sundu:

Kaleci: Fernando Muslera, Berk Balaban, Fatih Öztürk

Defans: Alpaslan Öztürk, Ömer Bayram, Emre Tasdemir, Kaan Arslan, Christian Luyindama, Marcão Teixeira, Valentine James Ozornwafor,

Orta saha: Atalay Babacan, Aytaç Kara,

Forvet: Kerem Aktürkoglu, Ryan Babel, Radamel Falcao, Mostafa Mohamed, Baris Alper Yilmaz, Emre Kilinc, Arda Turan, Yunus Akgün, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Sofiane Feghouli.

Orta sahayi unutup gelmisler diyorlar , gerci dogru da :asd:
evet üzücü

geçen sene olimpiakos, dumfries ve malen varken eledi bu psv'yi. Acayip korkulacak bir takım değil. Tek sorun bekler ve orta sahadaki yetersizlik

en azından yedlin ve taylan olsaydı işimiz daha kolay olurdu. Şimdi o bölgelerde devşirme isimler olacak
Psv önde basarken bizim çıkabilmemiz için Taylan çok kritikti, Aytaç ne derece yapabilecek bu işi göreceğiz.

Feghouli oynar mı sence sağ içte?

Psv önde basarken bizim çıkabilmemiz için Taylan çok kritikti, Aytaç ne derece yapabilecek bu işi göreceğiz.

Feghouli oynar mı sence sağ içte?

valla hiç bilmiyorum. Yedlin olsa sağ beke yedlin'i koyup, alpaslan'ı 6 numara yapardık, şimdi o da yok

akbaba da yok. Mecburen ömer sol bek olacağı için, aytaç-kılınç-feghouli orta sahası bekliyorum

PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt: ''Malen ve Dumfries kadroda yok, zorluk çekmeyeceğimizi umuyorum. Beklentimiz de ayrılmalarıydı, teklifleri değerlendiriyorlar.''

feghouli'den ben iyi peformans bekliyorum. Hazırlık döneminde iyiydi, son senesi artık. Burada kalmasa bile en azından önümüzdeki yaz iyi bir son kontrat için bu sene iyi oynamak zorunda

babel'de 11 oynar muhtemelen. Psv deplasmanı olması sebebiyle onun da extra motive olacağını düşünüyorum

Muslera
Luyindama Alpaslan Marcao
E. Kılınç Aytaç Feghouli Ömer
Kerem Mohamed Babel

Şu tarzda bir 3-4-3 oynamalıyız bence.

Aga milli takum eleneli 1 ay oldu, taylanın ameliyatını adam gibi planlayıp bu maça yetiştirmeleri gerekirdi. Başı boşluk mahvetti bizi.

hayirlisiyla rovans icin gereken skoru alir doneriz... eleme usulu oyun oldugunu unutmasin hoca ve oyuncular.....
psv hocasini alman liginden beri takip ederim. iyi hocadir.
ilk macin deplasmanda olmasi , avrupa da liglerin daha baslamamis olmasi, bizim kapali kutu olmamiz...
ilginc bir mac olacaktir suphesiz. akilli bir taktikle istedigimiz skoru alip donmeye calismaliyiz.

hayirlisiyla rovans icin gereken skoru alir doneriz... eleme usulu oyun oldugunu unutmasin hoca ve oyuncular.....
psv hocasini alman liginden beri takip ederim. iyi hocadir.
ilk macin deplasmanda olmasi , avrupa da liglerin daha baslamamis olmasi, bizim kapali kutu olmamiz...
ilginc bir mac olacaktir suphesiz. akilli bir taktikle istedigimiz skoru alip donmeye calismaliyiz.
evet burada taraftarla boğarız yeter ki orada turu bırakmayalım

Geri
Üst Alt