Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.127
- 5.659
- 1.983
Galatasaray Galatasaray dır.Oyunumuzu oynadığımız da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikili münakaşaya son verin 2-3 gün içerisindeki maçlardan zengin olmalık kupon istiyorum @Umut Öfkeli
tmm geliyorum beni de kaçak sokacak mısın stada
evet üzücüHollanda medyasi bizim kafileyi boyle sundu:
Kaleci: Fernando Muslera, Berk Balaban, Fatih Öztürk
Defans: Alpaslan Öztürk, Ömer Bayram, Emre Tasdemir, Kaan Arslan, Christian Luyindama, Marcão Teixeira, Valentine James Ozornwafor,
Orta saha: Atalay Babacan, Aytaç Kara,
Forvet: Kerem Aktürkoglu, Ryan Babel, Radamel Falcao, Mostafa Mohamed, Baris Alper Yilmaz, Emre Kilinc, Arda Turan, Yunus Akgün, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Sofiane Feghouli.
Orta sahayi unutup gelmisler diyorlar , gerci dogru da![]()
ikili münakaşaya son verin 2-3 gün içerisindeki maçlardan zengin olmalık kupon istiyorum @Umut Öfkeli
Psv önde basarken bizim çıkabilmemiz için Taylan çok kritikti, Aytaç ne derece yapabilecek bu işi göreceğiz.geçen sene olimpiakos, dumfries ve malen varken eledi bu psv'yi. Acayip korkulacak bir takım değil. Tek sorun bekler ve orta sahadaki yetersizlik
en azından yedlin ve taylan olsaydı işimiz daha kolay olurdu. Şimdi o bölgelerde devşirme isimler olacak
Psv önde basarken bizim çıkabilmemiz için Taylan çok kritikti, Aytaç ne derece yapabilecek bu işi göreceğiz.
Feghouli oynar mı sence sağ içte?
evet burada taraftarla boğarız yeter ki orada turu bırakmayalımhayirlisiyla rovans icin gereken skoru alir doneriz... eleme usulu oyun oldugunu unutmasin hoca ve oyuncular.....
psv hocasini alman liginden beri takip ederim. iyi hocadir.
ilk macin deplasmanda olmasi , avrupa da liglerin daha baslamamis olmasi, bizim kapali kutu olmamiz...
ilginc bir mac olacaktir suphesiz. akilli bir taktikle istedigimiz skoru alip donmeye calismaliyiz.
Aga milli takum eleneli 1 ay oldu, taylanın ameliyatını adam gibi planlayıp bu maça yetiştirmeleri gerekirdi. Başı boşluk mahvetti bizi.