Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet burada taraftarla boğarız yeter ki orada turu bırakmayalım
tek farkla mağlup oluruz maalesef. berabere kalırsak da sürpriz olmaz benim için
skor tahminim 2-1 ya da golsüz beraberlik
Ranger maçına benzer bir maç bekliyorum. Maç öncesi rangers'ı gozumuzde cok buyutmustuk.
Kafa kafaya giden bir maç olmuştu bence en kotu 60a40lık bir maçtı.
Bu maçın da aynı seyirde geçeceğini düşünüyorum.
Ucu ucuna kaçan bir maç olacak -maglubiyet bekliyorum - geciken/gerceklesmeyen transferler yuzunden soveceğiz
Orada da var, başlığa Acun tv yazacak değiliz.Maç tv8 de imiş sanırım, spor smart yazıyor ama başlıkta.
Adminim maçı yayınlayacak kanaldan emin olmak için sordum. Sana limonata ısmarlayıp gerginliğini almak isterdimOrada da var, başlığa Acun tv yazacak değiliz.
Yok yav sakinim. Tokatlanacağımız hususuna kendimi hazırladım.Adminim maçı yayınlayacak kanaldan emin olmak için sordum. Sana limonata ısmarlayıp gerginliğini almak isterdim![]()
Malen ve sağbek dumpfries yokmuş, bu durumda epey şansımız olduğunı, yarın bir beraberlik kotarabileceğimizi düşünüyorum.Yok yav sakinim. Tokatlanacağımız hususuna kendimi hazırladım.
Gedsonla sol bek yetişse olurdu da şimdi imkansız bence.Malen ve sağbek dumpfries yokmuş, bu durumda epey şansımız olduğunı, yarın bir beraberlik kotarabileceğimizi düşünüyorum.