⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Terimin 11 ini açıklıyorum

-----------------muslera—--------------------
Alparslan------luyi-------marc------emre t

-------—------------aytaç----------------------
----------emre k---------------ömer----------
Babel—--------------_________kerem
-------------------------mostaf------------------

evet burada taraftarla boğarız yeter ki orada turu bırakmayalım

*guzel zeminlerde daha rahat ediyoruz,oynadigimiz oyun tarzindan dolayi elzem bir denklem.
psv sahasi philips arena gecen sezon guzel bri zemindi. benzer bir zemin bekliyorum.
*tura cogu taraftarlarimiz umitsiz baksa-da, rakibin de bize karsi tedbirli olacagini da unutmamak gerekir.
sonucta eleme usulu bir eslesme, onlarda bizim nasil rekasiyon verecegimizi kestiremiyorlardir tahminim...
hoca yeterki oyunculari eslesmeye motive etsin,tam konsantrasyonla istedigimiz bir sonuc o kadar da zor degil.

*ben bu elemeden cok, sayet olurda gecersek-sonraki turda olasi bir celtics eslesmesinde kritik donemecteyiz derim..
ada futbolu bize her donem ters gelmistir. celtics hocasi da cok begendigim bir hoca..
neyse, once psv 'yi gecelim hayirlisiyla......

kanimca renkli bir mac olur yarin. beraberlik yuksek ihtimal... gonul isterki galip gelerek donelim...
yenilerden ve alt yapidan oyuncularimizdan ilk 11 veya yedeklerde sans bulan olacak mi... sans bulurlarsa uyum,kondisyon,tempo anlaminda nasil bir performans ortaya cikacak merak ediyorum sahsen.
hocamizdan bir surpriz bekliyorum alt yapi bazli. < yunus akgun 'u bu macta oynatmasini cok isterim.

tek farkla mağlup oluruz maalesef. berabere kalırsak da sürpriz olmaz benim için
skor tahminim 2-1 ya da golsüz beraberlik

Ranger maçına benzer bir maç bekliyorum. Maç öncesi rangers'ı gozumuzde cok buyutmustuk.
Kafa kafaya giden bir maç olmuştu bence en kotu 60a40lık bir maçtı.
Bu maçın da aynı seyirde geçeceğini düşünüyorum.
Ucu ucuna kaçan bir maç olacak -maglubiyet bekliyorum - geciken/gerceklesmeyen transferler yuzunden soveceğiz
😔
sol bek+gedson yetişseydi keşke

kapanıp oynatmamaya çalışmak lazım

Maç tv8 de imiş sanırım, spor smart yazıyor ama başlıkta.

Nando
Sendika-Luyi-Marcao-Emre T
Emre K-Aytaç-Ömer
Feg-Mohammed-Kerem

📺 Teknik direktörümüz Fatih Terim ve oyuncumuz Kerem Aktürkoğlu'nun PSV maçı öncesi basın toplantısı​

DİRİ BİR ÖMER BAYRAM 💛♥️

Geri
Üst Alt