- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Ben bu PSV’yi çok tanımıyorum geçen seneki rangers maçına kıyaslarsak daha zor bir maç mı bizi bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ibrahim Özveren maça gidiyon mu?
soru o değildi. Gidecek misin?Karaborsaya dustuk. Vaziyet gosteriyor ki donumuza kadar alacaklar
Rangers bunların yanında çıtır çerezdi ne yazık kiBen bu PSV’yi çok tanımıyorum geçen seneki rangers maçına kıyaslarsak daha zor bir maç mı bizi bekliyor
Rangers formda geldi bizim karşımıza ve UEFA da da baya gittiler.Rangers bunların yanında çıtır çerezdi ne yazık ki
Rangers bunların yanında çıtır çerezdi ne yazık ki
Kabul edelim ki Rangers kompakt oyun felsefesini özümsemiş bireysel performansa pek bel bağlamayan bir ekipti , tanıdık tek sima hagiydi hatta oysa psv kompakt unsurların yanına götze zahavi gibi tecrübelileri gakpo ve madueke gibi de wonderkidleri yerleştirdiği düzenle beraber çok daha ürkütücü bir ekipbu ifadeyi kurgulamanızın dayanağı nedir rtorch
Rangers daha iyi gibiRangers bunların yanında çıtır çerezdi ne yazık ki
soru o değildi. Gidecek misin?
:red:Bilet bakiyorum hala karaborsadan. Suan birsey yok. 400 euro atesle gideyim
Günlük yövmiyen ile alırsın.Kafaya taktığın şeye bak.Karaborsaya dustuk. Vaziyet gosteriyor ki donumuza kadar alacaklar
Adamlar negzel davranıyor lan