Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.203
- 3.013
5 6 tane yemeyiz inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yapalım adminbaşlığa ekledim bu arada tv8 ismini. gönlünüz el veriyorsa izleyin efendiler.
Eklemesene ulanbaşlığa ekledim bu arada tv8 ismini. gönlünüz el veriyorsa izleyin efendiler.
tv8 den izleyeceğime radyodan takip ederim. oldu olacak mactan sonra mastersefi de izle.ne yapalım admin
izleyeceğiz tabii ki
ekleyelim ayıp olur. buradan maç yayın takibi yapanlar var. objektifliğimizi yitirmeyelim.Eklemesene ulan
Objektif değilizki yitirelim?ekleyelim ayıp olur. buradan maç yayın takibi yapanlar var. objektifliğimizi yitirmeyelim.
insanları istediği şeyi izlemekte özgürdürtv8 den izleyeceğime radyodan takip ederim. oldu olacak mactan sonra mastersefi de izle.
olmalıyız. taraftar forumuyuz diye objektifliğimizi yitirecek değiliz. !! burada her renge kucak açmalıyız.Objektif değilizki yitirelim?
Uzaolmalıyız. taraftar forumuyuz diye objektifliğimizi yitirecek değiliz. !! burada her renge kucak açmalıyız.
insanları istediği şeyi izlemekte özgürdür
maç tv8'deymiş
o vakit beinsports'u da izleme
yabancı sınırı getiren gs'nin önünü kesmeye çalışan bu ligi de izleme?
bu tarz tavırların büyük kitle hareketi olmadığı sürece onlara hiçbir zararı olmaz
liboş diyemeyeceğin biriyim admin
çok haklısın ünsalcım ama t*sak geciyom ben. şimdi insan hakları, halkların kardesliği falan da dersin sonra olay çıkar bak burda. tam bir liboş ya.
şimdi insan hakları, halkların kardesliği falan da dersin

Herhangi bir kulvarda gruplara kalıp 400 gole ulasmaliyiz.
Eyv reis umarim kazanan biz oluruz ama hiç umutlu degilimAkşam maçtan sonra görüşürüz![]()