⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Skor taraftarı olduğumu ve skora göre ağır konuşabileceğimi maçtan önce beyan eden post budur.
Hep destek tam destek yok futbolumuz umarım kaldığı yerden devam etmiyordur.

Rizeli sikeci deyyuslar akıllarınca dalga geçiyorlar nasıl olsa elenirler yenilirler diye keşke mahcup edecek gücümuz olsaydi

Gonul, Galatasaray bu bir bakmissin tokatlamis gelmis alti ustu bi Hollanda takimi PSV’yi diyo. Mantik, 4 yildir futbol adina ortaya hicbirsey koymamis ustune ustluk takimi doldurmus kibir abidesi Fatih Hoca’nin rakip teknik adam tarafindan ezilecegi yeni bir mac olur diyor. Gonul kazansin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
aslında bir şey beklemiyorum takımdan, ama kalbimde ulan yoksa hissi de yok değil

Tek beklentim iyi oyun. Iyi oyun olursa sonuc da gelir. Gelmezse bile ileriye umutla bakmamizi saglar

Avrupa'da zafer yuruyusumuz bu gece basliyor. Bu yuruyus 1 kupa ile noktalanacak.

Avrupa'da zafer yuruyusumuz bu gece basliyor. Bu yuruyus 1 kupa ile noktalanacak.
ömer bayramla senede 3 maç anca oynayabilen taşdemirle vasat sağbek arda babel feguli ve falcaoya bel bağlayacak durumla biz ligde bu sene 4-5 arası bile olmamız muhtemel.

ama gerçekten bahsedilen planlama yapılırsa o zaman uefa kupasında bi çeyrek beklerim.mademki psv maçına yetiştirmediler fiyattır carttır curttur sebeblerinden dolayı ,eğer dandik transferler yapılırsa vallahi gs yi seviyorum diyen herkes terim ve yönetimin gözünün yaşına bakmamalı.

Umudu olan butun renktaslardan Inna fetahna leke fethan mubina yoklamasi alalim ♥️💛 umarim sans yanimizda olur, istanbula avantajli gidebilecek skor aliriz.saldir galatasarayim 🦁

Geri
Üst Alt