⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

bet reklamı yüzündendi demi

şerefsiz spiker de hollandadan gelen yayına bok atıyor haysiyetsiz herif

Nasıl yav sanal reklamı da mı Hollandalılar kitlemiş bize, her suçu onlara atın zaten

bu baslikta ilk mesajimdan son mesajima kadar degindigim seyler hemen hemen cikti rakibin presine yonelik, ucgenli dikine atak cikislarina yonelik, rakibin orta saha ve forvet oyuncularinin macin her aninda yer degistirerek oynayip bizi sasirtacagini, pres yaparak bizim bireysel hataya zorlamalari sayesinde kaptiracagimiz veya yapacagimiz gereksiz geri paslarla kalemizde tehlikeler gorecegimizi kac defa yazdim bu baslikta. hatta vidyolu ornekler sundum roger hocanin taktiklerine dair ustte yazdigim noktalara yonelik.
malesef hepsi cikti.

ofans olarak rakibin sag kanadi pasif ve zayif dedim. sag bek defansif olarak yeterli degil dedim onlar adina,,
ondkei sag kanatta defans anlamidna geriye gelmiyor ordan bolca deneme yapmaliyiz dedim. golu de boyle buluruz demistim. nitekim bir kez dusunuldu orasi ve orta ile golu bulduk.

son olarak;

omer 'in sacma tac tercihi nedeniyle gecen sezon ligde yaptigimiz bireysel ve bolgesel hayati hata ile geriye dustuk macin basinda.

gecen sezon, omer, saracci, donk,linnes,marcao,lyund hepsi bu tur bireysel ve bolgesel hatalar ile puanlarin ucup gitmesine sebebiyet vermislerdi,bugunku gibi yaptiklari gereksiz tac tercihi ve sonrasinda zora giren stoperin kaleye donusu ve kalecimizinde bilinen ayaginin kotu olmasi ,gayri ciddi sekilde topu istop etmeye calismasi vs ile golu kalemizde gorduk.

mac oncesi defalarca yazdim. zahavi. iki golde de basrol.

hayirlisi olsun. 2.yari da basarilar takimimiza.........

Geri
Üst Alt