⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Malesef böyle bir yapılanma için Fatih hoca doğru isim değil.
Daha aç ve bu organizasyonu fırsat olarak gören genç bir hoca lazım.
katılıyorum özellikle aç agresif ve genc hocalar yok maalesef yani türkiyye gelmiyorlar ve maliyetleri yüksek

keşke öyle bir hoca bulsak 96 yılındaki genc fatih gibi gözü kara fatih gibi hata yapan 2 oyuncuyu tekme tokat dk 30da alan fatih gibi

Taraftarligimi süresiz olarak askiya alip Türk futboluyla ilgi alakami kesiyorum artik. Daha dibi görmedik bile. Bunlari izleyip, para yatirip birbirinizi kirip üzmeyin. Degmez!

Galatasaray’ın çocuğuyum ayağına 7 milyon, 8 milyon, 10 milyon, 30 milyon TL’leri cebe indiriyorsunuz, beş kuruşluk faydanız yok kulübe. Yalancı beceriksiz bir yönetim, bir halttan anlamayan taktik özürlü megaloman hoca, büyük kısmı yeteneksiz, yetenekli olanları da haysiyetsiz futbolcu sürüsü… Yemin ediyorum tiksiniyorum hepsinden. Eskiden olsa şu anda sinirden elim ayağım titriyor olurdu, şimdi hepsinden o kadar nefret ediyorum ki, tiksintim sinirime üstün geliyor.

Allah sizi kahretsin. Tek diyeceğim bu size

vaybe yıllarca burda bu hocayı savunucam diye milletle kavga ettim yeri geldi küfür bile ettim ceza aldım falan ama bu gece anladım bu şahsın hocanın son kullanma tarihi dolmuş.Bu saatten sonra hoca fayda değil zehir verir ancak bize. Bırak hoca bitmişsin

Muslera yollanıp irfancan alınmalı demiştim. Hem yabancı sınırı açısından iyi olurdu hem de musleradan daha iyi kaleci kazanırdık

Hazır transfer falan da yapılmamışken terimi bu gece kovup transferi vs yeni hocaya yaptırmak lazım. Transfer yapmasa bile hiç değilse takımı çalıştırır da ayakta durup taç atabilirler.

Geri
Üst Alt