Gazeteci mi?Tudor’a salladığınız gibi sallasanıza Terim’e de nerdesiniz gazeteciler??
E sığınmışsın hocamFatih Terim `` Muslera hayatinin en kotu macini oynadi, sag beksiz maca ciktik, sezonu erken actik, istedigimiz transferleri yapamadik, sakat oyuncularimizin coklugu gibi bahanelerse siginmak istemiyorum. Sorumlu benim``
takım leş usta takım leş. Yıllardır adam gibi bi takım savunması yapamıyoruz. Bütün yük bir insanın omuzlarına biniyor sahada.
Ben burak elması desteklediğim için bin pişmanım ama terimi istemiyordum o yuzden Terim konusunda içim rahat. Terimcileride beklerim piyasaya
Çok acı bir tablo.Galatasaray total wage bill is:
£41,937,272 per year
£806,486 per week
PSV total wage bill is:
£17,818,632 per year
£342,666 per week
![]()
3 lü savunmada ne sağ beki hocam demezler mi adama?Fatih Terim: "Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bizden daha iyilerdi. Dün de zaten bir cümlede anlatmıştım. Avrupa'nın değişik takımlarından biriyle oynuyoruz diye. Küçük bir mesaj vermiştim. Bizden daha iyi oynayarak rahat galibiyet aldılar."
yapma yauvvv
Hem bi ton bahane say hem sığınmıyorum de. Biz de aptalız ya.Fatih Terim `` Muslera hayatinin en kotu macini oynadi, sag beksiz maca ciktik, sezonu erken actik, istedigimiz transferleri yapamadik, sakat oyuncularimizin coklugu gibi bahanelerse siginmak istemiyorum. Sorumlu benim``