⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Fatih Terim: "Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bizden daha iyilerdi. Dün de zaten bir cümlede anlatmıştım. Avrupa'nın değişik takımlarından biriyle oynuyoruz diye. Küçük bir mesaj vermiştim. Bizden daha iyi oynayarak rahat galibiyet aldılar."

yapma yauvvv

Hâlâ Galatasaraylılar anlamıştır diyor la biz anladık da sen anlamadın.Futbol değişti aloooooo 20 sene önceki futbol yok

takım leş usta takım leş. Yıllardır adam gibi bi takım savunması yapamıyoruz. Bütün yük bir insanın omuzlarına biniyor sahada.

tamam takım leş ona problem yok
bu kadar para kazanan kaleci de leş, niye savunalım ki onu? ersinle şampiyon oluyor millet ya yapmayın etmeyin

Ben burak elması desteklediğim için bin pişmanım ama terimi istemiyordum o yuzden Terim konusunda içim rahat. Terimcileride beklerim piyasaya

Ya simdi Muslera ya yuklenirler.

Halbuki sen her avrupa macinda cagdas futboldan zerre anlamayan teknik adam olarak bu kadar baski yedirirsen takima, bir taktik uretemezsen bir gun kalecini , bir gun stoperini, bir gun bekini, bir gun on liberonu gunah kecisi yaparsin.

Oysa tek suclu 4 yildir bu takima futbol oynatamayan FT dir.

Yunus bile farketti sonradan oyuna girince,tek böyle yetenekli gencler oynasin da sahada yuruyen adam gormeyelim

Baştan aşağı rezillik.Hocam kusura bakma ama masaya yumruğu vurmadığın için sorumlu sensin.Alameti farika olan maça hazırlanmanın m sini bile yapmamana hiç gelmiyorum.Bugün ilk 11 çıkan 7-8 tane şampiyonlar ligi ön elemesi bile oynamayı haketmeyen oyuncuyla maça başlıyorsan bunun sorumlularından biri de sensin.Senelerdir birike birike vasat bir takım olduk çıktık.Sen şampiyonlar liginde 8 gol atmış Burakı kaç hafta yedek bırak teknik direktörsün.Şimdi bitik Ardayla şampiyonluk maçına cl ön elemesine falan çıkıyorsun.Seviyoruz ediyoruz tamam da burası da Galatasaray.Galatasaraydan önemli kimse yok.

Galatasaray total wage bill is:
£41,937,272 per year
£806,486 per week

PSV total wage bill is:
£17,818,632 per year
£342,666 per week

:)
Çok acı bir tablo.

Terim değil kim olursa olsun bu kadroyla PSV’yi eleme şansımız yoktu. Amatör ve kalitesiz bir takım.

Takımda bek yokken 3lü stoper gayet mantıklıydı ama olmadı.

Basin toplantisi basladi..

Hocamiz: üzgünüz ama tabii ki gereken neyse zaman icinde yapacagiz 🥲

Sagol hocam. Tesekkürler. Rahatladik.

Yüzsüz yüzsüz konuşuyor şimdi Avrupa'nın buyugu ile oynuyoruz diye dün mesaj verdim diyor. 3 sene istiyor yüzsüz. Kösele suratli pislik. Yediğin yeter defol git. 5. senen 5. Ayıp ya insanda utanma arlanma olur insanda. Gerçekten ar damarı çatlamış bu adamın. Utanma arlanma yok. Terbiyesiz.

Fatih Terim: "Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bizden daha iyilerdi. Dün de zaten bir cümlede anlatmıştım. Avrupa'nın değişik takımlarından biriyle oynuyoruz diye. Küçük bir mesaj vermiştim. Bizden daha iyi oynayarak rahat galibiyet aldılar."

yapma yauvvv
3 lü savunmada ne sağ beki hocam demezler mi adama?

Sayın Terim, her sezon başı yeni kadro yaparsın dünya paralar harcatırsın, birkaç maç başarısız olunca devre arası sanki bu kadroyu başkası yapmış gibi gider yeni baştan yaparsın. Kulübün borç batağında olmasında senin bu hesapsız transfer fantazilerinin payı büyük hocam.

Ama asıl sorun sende, senin futbol anlayışın geçmişte kadı. Antreman sistemlerinde sorun var. Futbolcular adale sakatlıklarından yıkılıyor. Kondisyonlar yerlerde. Psv bile bize Real Madrid gibi görünmeye başladı. Eskidin artık hocam bırak artık. Dersini de kime vereceksen ver bi git artık be. Galatasaraydan soğuttun adamı.

Hoca'ya olan inancım bitiyor artık. Bu zamana kadar aşattıkları için teşekkürler ama artık bırakmalı, olmuyor.

Merak etmeyin ne dedi Başkanımızzzzzzzzzzzzzz: BİRLİKTE ÇOK ŞEY BAŞARACAĞIZ !

Daha yolun başındayız. Dk 1 gol 1

Geri
Üst Alt