Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.471
- 8.828
- 1.698
Burdaki terimciler zerre umrumda degil artık defolup gitmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanına giren Falcaoya iki tane top geldi aldı. Mostafa hava topu almayı bilmiyor. Öğrenebilir ama henüz bu seviye oyuncu değil onu gördük.levent abi katılırmısın bilmem muhammedi de kendi berbat oyun şeklimiz benzettik sırtı dönük elmander gibi oynayan adam çok iyi kafaya cıkan adam resmen kayboldu bence suc oyuncuda degil
Baştan aşağı rezillik.Hocam kusura bakma ama masaya yumruğu vurmadığın için sorumlu sensin.Alameti farika olan maça hazırlanmanın m sini bile yapmamana hiç gelmiyorum.Bugün ilk 11 çıkan 7-8 tane şampiyonlar ligi ön elemesi bile oynamayı haketmeyen oyuncuyla maça başlıyorsan bunun sorumlularından biri de sensin.Senelerdir birike birike vasat bir takım olduk çıktık.Sen şampiyonlar liginde 8 gol atmış Burakı kaç hafta yedek bırak teknik direktörsün.Şimdi bitik Ardayla şampiyonluk maçına cl ön elemesine falan çıkıyorsun.Seviyoruz ediyoruz tamam da burası da Galatasaray.Galatasaraydan önemli kimse yok.
Böyle maçların en kötü yanı artık bu skorları kanıksamak oldu bundan sadece 5-6 sene önce Real Madrid seviyesi takımlara bile kabullenmeyecek mağlubiyetleri Psv gibi Avrupa seviyesinde 2. 3. sınıf kabul edilen takımlara karşı kolay hazmetmeye başladık. Her Avrupa maçı öncesi 2-3 farka eyvallah demek zoruma gidiyor başkansa başkan hocaysa hoca bir şeyler değişsin artık şu kulüpte.
Fatih Terim `` Muslera hayatinin en kotu macini oynadi, sag beksiz maca ciktik, sezonu erken actik, istedigimiz transferleri yapamadik, sakat oyuncularimizin coklugu gibi bahanelerse siginmak istemiyorum. Sorumlu benim``
Muslerayı savunmuyorum ama terim oldukça bu takımın başında her böyle saçma sapan maç terime yazar. En azından benim açımdan öyle. Terime eleştiri yaptım diye bu forumda bazı modlar bizi konudan dehledi ama kendileri bugün konuda 1 kelam ettiğini görmedim. Tutuluyorum böyle oldukçaDaha neyine laf edeyim, 3 senedir burada siz Terim'in götünü yalarken eleştirebildiğim kadar eleştirdim. Benden bu kadar taraftar istedi bunu. Her eleştirimizde ama 8 kupa ama uefa ama daha iyisi mi var diyip durdu, ulan adanasporu çıkar Max 2 tane yer.
Ayrıca son 6 ayda Muslera'nın sıçıp batırdığı bu şekilde keko keko yediği golün sayısı da belli.
Karşı karşı yediği hiçbir golde muslerayı eleştimem ligde yediği hiçbir golde eleştirmesi şu forumda Muslera savunucularının başında ben geliyorum ama gel gelelim daha 1. Dakikada aptalca gol yersen sonra kapanış olarak omuz golü yersen eleştiririm de itin götüne de sokarım.
Kendimizi kandırmaya devam edelim biz. 2.5 milyon alan kaleci 10 yaşındaki kalecinin yediği gibi gol yemez.
Ahhahahahahaha hâlâ süre istiyor yav...Vallahi de billahi de dalga geçiyor.Basın toplasındada sıçtı, ruh halinden sezonun nasıl geçeceğini tahmin edebilirsiniz. Takımı gördünüz bu yüzden 3 sene istiyoruz taraftardan diyor bu seviyeler için, çok kötü bir teknik ekipten enkaz bir takım devralmış gibi konuştu. Bu kadar sene ne yaptın hoca?
Kaç kere 5 yedik üstad?Ben en son saymayı bıraktım daNormal şartlarda büyük bir takım 5 yediğinde o takımda deprem olur.
Ama bizde birşey değişmez.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi