⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

sezon sonunu görebileceğini sanmıyorum.

yeter bu kadar kepazelik.

haşa Allah kesildi başımıza.

Sorun övmek veya korumak değil. Hakaretler küfürler havada uçuşuyor. Adam gibi eleştirisini yapanlar da zaten sorun yok
Söveni banlasınlar hocam. Biz cücüye bişi dedik banlandık. Feguliye kel dedik banlandık. Bu forumda ceza sistemi nasıl işliyor zaten son zamanlarda anlamak mümkün değil

bu rezil maçı unutturmak ve taraftarın büyük tepkisini azaltmak için yarın ve ya cuma günü transfer açıklanmasını bekliyorum.

Romantizmlerden erken sıyrılıp sezonu kurtarmak için hayırlı bir mağlubiyet. Kimlerin hangi seviyelerin oyuncusu oldugunu son kez test etmiş olmuşuzdur umarım.

Yazik burak elmas a simdi ben ne yaptim diyormudur acaba ? Keske suan istifa etse

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sezon son macta bile bu kadar üzülmemistim yaw
Zaten bu turu geçsek Celtic'ten sonra benfica falan gelecekti imkani yoktu gruplara kalmamızın ama bu kadar silik ezik bir takim yillardir gormedim
Bu saatten sonra tüm hevesim kacti bu sene icin, nöbet bile zevk vermeyecek

Malesef 2 3 transfer yapılıp ligde de zirvede yarışı götürünce gözü boyanmaya hazır taraftarı, manipüle edecek çok Terimci var. Medyada da çok destekçileri var. Gerçeği görenler olarak daha ses getirecek işler yapmalıyız. Yoksa 3 sene içinde Avrupa takımlarıyla aramız daha da açılacak. Tr'de Hamza Hamzaoğlu da şampiyon oluyor. Bize Avrupa'da başarı getirecek, taktik bilen birini ne kadar erken getirirsek o kadar iyi.

Alanyaspor, Sivasspor çıksa bu kadar fark yemezdi, çünkü oyun planları var

Basin sorulmasi gereken bir soru soruyor muhammed falcao varken forvetsiz ciktin neden 3 lu oynadin diyor herkes merak ediyor

Verdigi cevap kim merak ediyor

Yemissin 5 tane icinden gecmisler eze eze yenmisler halen burnundan kil aldirmiyor bu yuzden sevmiyorum terimi artik egosu antipatik geliyor

Yazik burak elmas a simdi ben ne yaptim diyormudur acaba ? Keske suan istifa etse

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayatta etmez o koltugu ruyasinda goremeyecek adami baskan sectik kovsan gitmez yapisir kalir adam kendi reklami tanitimi pesinde simdi isleri gucleri acilmistir neden istifa etsin

Devreye 2-0 girmiş olsak en az 2 değişiklik yapacakken, bala göte attuğımız bir gol ile devreye hiçbir aksiyon almadan giriyorsan, oyundan memnunsun demektir. İlk yarı oyunundan memnunsan senin Galatasarayda işin yok hoca.
Aynen öyle...Maçtaki oyuna bakmadan direk skora göre hamle yapıyor..İlk yarıdaki son dakika golü gelmese mutlaka değişiklik yapacaktı gelince vazgeçti..

Aynısını maça başlarken de yapıyor..Eğer takım rezil oynamasına rağmen maç kazanmışsa o kadro ertesi hafta ne olursa olsun bozulmuyor..

Ya da bir oyuncu gol atmış ama rezil oynamışsa gol attığı için ertesi hafta oynuyor..

Hep ezber....

Geri
Üst Alt