Hasan ULUSOY
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2021
- 1.144
- 694
- 1.063
sezon sonunu görebileceğini sanmıyorum.
yeter bu kadar kepazelik.
haşa Allah kesildi başımıza.
yeter bu kadar kepazelik.
haşa Allah kesildi başımıza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söveni banlasınlar hocam. Biz cücüye bişi dedik banlandık. Feguliye kel dedik banlandık. Bu forumda ceza sistemi nasıl işliyor zaten son zamanlarda anlamak mümkün değilSorun övmek veya korumak değil. Hakaretler küfürler havada uçuşuyor. Adam gibi eleştirisini yapanlar da zaten sorun yok
Okuduklarımın arasında en tuhaf yazı seninkiBence konuyu kilitleyin,bir sürü tuhaf insan turedi
Terimin Galatasaray seviyesinde olduğunu düşünüyormusun renkdaş?Romantizmlerden erken sıyrılıp sezonu kurtarmak için hayırlı bir mağlubiyet. Kimlerin hangi seviyelerin oyuncusu oldugunu son kez test etmiş olmuşuzdur umarım.
Sana ne bea kardeşimYav herkes kizgin ama sacmalamanin luzmu yok.gidin hayattan kestiginiz umuttan baska platformda bahsedin.ne kadar saygisiz yorumlar var ya
Nedir senin derdin dostumBence konuyu kilitleyin,bir sürü tuhaf insan turedi
Hayatta etmez o koltugu ruyasinda goremeyecek adami baskan sectik kovsan gitmez yapisir kalir adam kendi reklami tanitimi pesinde simdi isleri gucleri acilmistir neden istifa etsinYazik burak elmas a simdi ben ne yaptim diyormudur acaba ? Keske suan istifa etse
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle...Maçtaki oyuna bakmadan direk skora göre hamle yapıyor..İlk yarıdaki son dakika golü gelmese mutlaka değişiklik yapacaktı gelince vazgeçti..Devreye 2-0 girmiş olsak en az 2 değişiklik yapacakken, bala göte attuğımız bir gol ile devreye hiçbir aksiyon almadan giriyorsan, oyundan memnunsun demektir. İlk yarı oyunundan memnunsan senin Galatasarayda işin yok hoca.
Altay rakibin tek kale oynadığı maçta rakibe 3 gol vermiyor mesela?Lan Galatasaray ileride topmu tutuyorda, bahaneyi Muslera'da buluyorsunuz ?