⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Oynadığınız takımın adı Galatasaray ya edebinizle top oynayın ya da edebimizi bozmayıp siktirin gidin amk. Bu formanın, armanın ağırlığını taşıyamayan herkes başkanından t. direktörüne, futbolcusuna herkes siktirip gidebiler. Momy nizin pussy sine kadar yolunuz var.

ne yazsak bos. mac oncesi dediklerimin cogu cikti malesef. ozellikle zahavi konusuna cokca dikkat cekmistim rakibin ofansinda x faktor isim olduguna dair....

bizim defans kurgusunde ; kaleci dahil,defans blogunun gereksiz paslasmasi/paslasamamasi ayagindakini rakibe vermesi, elindekini rakibe vermesi... say say bitmez.

mac oncesi ,yedigimiz gollerin nasil olacagini roger schmitch hocanin tarzini orneklerle vidyolu gosterdikten sonra bu aksam ayni vidyonun tekrarini izlemis oldum bir bakima...

rakibe iyi calisilmamis. benim bu basliga ekledigim bahsini ettigimroger hoca idman ve mac vidyosu orneklerini ,-acaba teknik heyet izletmismidir takima ,merak ediyorum......

her bolgede sok presle etkili oldular uclu ucgenlerle kistirip ayagimizdaki topu kendi ellerimizle rakibe vermemize zorladilar...

zahavi arkaya iyi etkili efektif korkunc kosular yapiyor topsu topsuz dedim. 3 gol atti.

orta da ve kanatlarda oynayan oyuncularimizda fazla yumusak kaldi. bir tek stoperlerimiz tatli sert oynadilar...
ortada top tutamadik. emre kilinc'in eli ayagi birbirine girdi. sonradan giren feg de ayagindaki toplari rakibe verdi.
sonradan girenlerden bir tek yunus cirpindi ,frikikler aldi vs....
babel rakibin stoplerinin topla kolay cikmasina engel olamadi, sonradan oyuna giren falcao bile iki hava topu kazandi.

yenilmemiz supriz degildi cogumuza gore... fakat bu tur bir skor icin ne yazsak bos.
taktikten,kurguya,oyuncu secimlerine bir cok yonden sinifta kaldik. hoca ne takimi hazirliyabilmis,ne rakibi iyi etud etmis, oyuna dokunuslarda bile hatali secimler oldu. ilk 11 dizilis saglikli degildi. defansta risk alinmasi gereksizdi bu maca cikarken......

takim reaksiyon verememe durumuna gectigimiz sezondan kaldigi yerden devam ediyor gorunuse gore....

yeterli gozukmeyen oyunculari kadroda tutmamak gerekir....ayrica benzerlerini de transfer etmemek gerekir.....

neyse.

Aynen öyle...Maçtaki oyuna bakmadan direk skora göre hamle yapıyor..İlk yarıdaki son dakika golü gelmese mutlaka değişiklik yapacaktı gelince vazgeçti..

Aynısını maça başlarken de yapıyor..Eğer takım rezil oynamasına rağmen maç kazanmışsa o kadro ertesi hafta ne olursa olsun bozulmuyor..

Ya da bir oyuncu gol atmış ama rezil oynamışsa gol attığı için ertesi hafta oynuyor..

Hep ezber....
Bravo, kazanan takım bozulmaz geyiği yüzünden geçen sene şampiyonlığu verdik

Benim en cok kizdigim sey o rize macindaki laubali hareketler,5 bireysel hata sonucu yenen goller.Sahada yuruyen ve zerre mucadele etmeyen bi takim....Bunun icin cok kızgınım,adamlara al da at dedik.Yuruye yuruye attilar

.
Aytaç transferinede kızmıştım. Hadi yabancı sınırı var ligde 3.4. tercihin olur kupa falan oynatırsın bunuda anlarım.Arda abilik yapsın.Aytaç gibi az süre alır Galatasaraylı falan buna da eyvallah.Bunları bu şekilde alıp kullanırım diyorsan zararı olmaz. Eyvallah.

Ama arkadaş Ömer,emre taşdemir gibi adamlarla sözleşme uzatmayacaksın.Elinde o kadar çok yetersiz adam varken Alparslan gibi adamı almayacaksın.İlk 11'e adam alacaksın ki elindekiler yedeğe düşsün.

Ama işte her sene aynı hataları yaparsan şimdi bu revizyonu yapmakda zorlanırsın.Bu senede aynı haltı yapıyorlar seneye daha çok zorlanacağız.Bıkmadan usanmada aynı hataları göster göstere yapılıyor.

Sistemmiş,taktikmiş geçin abi bunları. 3 lü oynadıkda ne oldu. Sahadaki oyuncuların çoğu yeteneksiz ve yetersiz.
Bizim en büyük sorunumuz transferlerdir.

senelerdir söylüyoruz. Revizyonu bir kere yapacaksın. Gerekirse .çok ciddi para koyacaksın ortaya bu değişimi bir kere yapacaksın.Hatta kiralıklar falan değişimi iki senede bile yapabilirsin.
kanatta kerim olacağına sol bekde umut meraşı tercih ederim.Defans bölgesinde ne kadar yerli olursa o kadar avantajlı oluruz.

Burada boşuna zengin başkan istenmiyor.Şu dönemde bu revizyonu yapmak için gerekliydi böyle bir yönetim. Ama bundan sonra işimiz çok zor.

Bu yabancı sınırını getiren federasyonun Allah bin türlü belasını versin.

Terimin Galatasaray seviyesinde olduğunu düşünüyormusun renkdaş?
Geriye düştüğümüz maçları çevirememe durumunu geçtiğimiz sezon bolca yaşadık ve bu bir takım psikolojisi sorunudur. Bunun sorumlusu da Terim'dir. Onun dışında bu maç Musleraya yazar bence. Erken düştük oyundan.

Geriye düştüğümüz maçları çevirememe durumunu geçtiğimiz sezon bolca yaşadık ve bu bir takım psikolojisi sorunudur. Bunun sorumlusu da Terim'dir. Onun dışında bu maç Musleraya yazar bence. Erken düştük oyundan.
Hocam takım 4 yıldır 10 tane iyi maç çıkarmamış. Kimseyi Galatasarayın üzerinde tutmam. Muslera da dahil ama. Bu takımın sorunu oyuncu değil terim. 4 yıldır söylüyoruz

2003 te o dönemin şansı olan Lucescuyu gondertti. Takımın ekonomisinin içinden geçti. Tekrar geldi, her istediğini fazlasıyla yerine getiren başkanı sattı, ekonominin içinden geçti. İyidir kötüdür herkes sevmez ama Tudorla oynadığımız maçların 1 tanesi kadar maçı oynatamadi, medya ayağıyla tvlere cikmayla Tudoru yedi, muhteşem takımın içine etti, 4 senedir kulübün ekonomisinin ırzına geçti. Galatasaraylılik algısının içinden geçti. Rezil top oynayan başakşehir ve bjkye eliyle şampiyonluk verdi. Hala daha savunan varsa Galatasaray taraftarlığı kisvesi altında terim yalayicisidir. Bu takımın efsanesi değil kestanesi bile olamaz. Kenesi denilebilir sadece. Taraftarın umutlarını sömüren, kulübün kendi yalayici oyuncularıyla ekonomisini sömüren 30 milyon TL'lik coptur kendisi

3 - 1 iken Friends acip onu izledim.
Sahaya cikan su takima Denizli formasi filan giydir 20. olmazsa hic birsey bilmiyorum.

Muslerayı savunmuyorum ama terim oldukça bu takımın başında her böyle saçma sapan maç terime yazar. En azından benim açımdan öyle. Terime eleştiri yaptım diye bu forumda bazı modlar bizi konudan dehledi ama kendileri bugün konuda 1 kelam ettiğini görmedim. Tutuluyorum böyle oldukça
Musleranın yediği ilk ve son gol olmasa burada eleştirenlere kafa göz dalardım ayrıca bu takımda kaleye geri dönüşten cinnet geçirme noktasındayım 1-2-3-4 yeter ya her maç 20 kere sezonun genelinde 300 kere kaleye pas verirsen kaleci bir kaçında illaki sıçar.
Muslerada sakatlıktan sonra özgüven oluştu kulüp ona buna hoca tutsun diyoruz ama senelik 2.5 milyon Euro alan adam kendi hocasını ekstra psikoloğunu falan tutup işine en iyi şekilde hazırlanacak. Benim ablam öğretmen gidiyor maaşından para verip setler alıyor, yazıcısını alıyor, her ay 5 top kağıt harcıyor, uykusuz kaldığı da cabası ama bütün bunları kendi cebinden yapıyor niye daha iyi hizmet vermek için.
Bizim ülkede öncelikle bir ahlak sorunu var. Adamlar görüyor takımın içine sıçılmış ben mi kurtaracağım moodunda geziyor ki artık haklılar.

Bu gece en cok kizilan sey sahada görülmeyen azim ve mucadele.Ikinci maci da atlatip ligi almaya odaklanmaliyiz.Bu seviye icin var bi 2 sene.hoca hakli yani ne yazikki.son derece yetersiziz

En kotu kadro bizde
En kotu Kondisyon bizde
Teknik kapasitesi en kotu takim bizde
sistemi teknigi en kotu takim bizde

Ama hoca ne yapsin Hagiyle popescuyla Hakan sukurle Ebouyle meloyla elmanderle bende sampiyon olurum gecen sene sergenin kadro terimde olsa kume dusmeye oynardik

Elmasida alip oyle istifa etsin

Bir takım her sene nasıl bu kadar daha kötü olabilir aklım almıyor ya.
Senelik harcadığınız para 50 milyon Euro sonuca bak çıldırmayalım ne olsun

Bize once bi teknik adam lazim.

Cagdas futbolu bilen teknik adamlar merak etme bu takimi bu hali ile bile toparlarlar.
Kimler geldi kimler geçti değişen hiçbirşey yok.3.lü sistem oynadıkda ne oldu.Bu kadronun başına guardiolayı getir hiçbir halt olmaz.

Bize çok net futboldan değil futbolcudan anlayan, futbolcu analizini doğru yapan adamlar lazım.Örnek rosier, talisca gibi adamları bulup getirecek işi bilen adamlar lazım.Teknik adam olur, yönetici olur profesyonel olur artık ne haltsa.

Geri
Üst Alt