ne yazsak bos. mac oncesi dediklerimin cogu cikti malesef. ozellikle zahavi konusuna cokca dikkat cekmistim rakibin ofansinda x faktor isim olduguna dair....
bizim defans kurgusunde ; kaleci dahil,defans blogunun gereksiz paslasmasi/paslasamamasi ayagindakini rakibe vermesi, elindekini rakibe vermesi... say say bitmez.
mac oncesi ,yedigimiz gollerin nasil olacagini roger schmitch hocanin tarzini orneklerle vidyolu gosterdikten sonra bu aksam ayni vidyonun tekrarini izlemis oldum bir bakima...
rakibe iyi calisilmamis. benim bu basliga ekledigim bahsini ettigimroger hoca idman ve mac vidyosu orneklerini ,-acaba teknik heyet izletmismidir takima ,merak ediyorum......
her bolgede sok presle etkili oldular uclu ucgenlerle kistirip ayagimizdaki topu kendi ellerimizle rakibe vermemize zorladilar...
zahavi arkaya iyi etkili efektif korkunc kosular yapiyor topsu topsuz dedim. 3 gol atti.
orta da ve kanatlarda oynayan oyuncularimizda fazla yumusak kaldi. bir tek stoperlerimiz tatli sert oynadilar...
ortada top tutamadik. emre kilinc'in eli ayagi birbirine girdi. sonradan giren feg de ayagindaki toplari rakibe verdi.
sonradan girenlerden bir tek yunus cirpindi ,frikikler aldi vs....
babel rakibin stoplerinin topla kolay cikmasina engel olamadi, sonradan oyuna giren falcao bile iki hava topu kazandi.
yenilmemiz supriz degildi cogumuza gore... fakat bu tur bir skor icin ne yazsak bos.
taktikten,kurguya,oyuncu secimlerine bir cok yonden sinifta kaldik. hoca ne takimi hazirliyabilmis,ne rakibi iyi etud etmis, oyuna dokunuslarda bile hatali secimler oldu. ilk 11 dizilis saglikli degildi. defansta risk alinmasi gereksizdi bu maca cikarken......
takim reaksiyon verememe durumuna gectigimiz sezondan kaldigi yerden devam ediyor gorunuse gore....
yeterli gozukmeyen oyunculari kadroda tutmamak gerekir....ayrica benzerlerini de transfer etmemek gerekir.....
neyse.