Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 373
Arda konusuna bir şey demiyorum baştan aşağı skandalDoğrudur. Dünya da ardaya bu takımda hala para verebilecek takim olarak 1. olurduk herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda konusuna bir şey demiyorum baştan aşağı skandalDoğrudur. Dünya da ardaya bu takımda hala para verebilecek takim olarak 1. olurduk herhalde
galatasarayın yol yakınken stoperlikle yakından uzaktan alakası olmayan luyindamadan ve musleradan kurtulması gerekiyor.yoksa morutanda gelse ,gedsonda gelse fayda etmez.6 gol yemişsin en az 4 ü savunmanın aptallığından.pozisyon üretemiyorsun çünkü ne geriden stoperle oyun kurabiliyorsun nede 6-8-10 numaran var bir düzen kuramıyorsun.savunman facia zaten adamlara karışmasan bıraksan daha az tehlike atlatırsın.
Hangi rolde olursa olsun bu seviyenin altında eziliyor. Ligde ciddi iş yapıyor, ben de çok beğeniyorum oyun tarzını. Ancak bu seviyede Kerem'le oynarsan ezilirsin.Kerem’i elestiriyorsunuz da Kerem’e verilen rol yanlis. Mostafa’nin yaninda oynuyor. Orada ne yapabilir ki. Cengiz Under’i forvette oynatmak gibi. Kanatta oynadiginda daha etkili.
Bayağıdır maçlarda ismi geçmiyorIleriye gidemiyoruz Adam ceza sahasında tek kişi bekliyor. Bu oyun anlayışı ve kalitesiyle Ronaldo futbolu unutur burda
Fatih Terim hata yapıp ders almaz;Eger yeni oyuncular, kadro genclestirmesi vs. fayda etmiyorsa sorunu baska yerde aramak gerekir.
Misal teknik heyet?
Sutumuz varmı barış alper nasıldı?
Sekidika, luyindama mı , pekiBu arada günah keçisi aramayı bırakın maçın bizim adınıza en iyi üçlüsü luyindama-sekidika-marcao
Y gibi üstad.ilk yarıyı kaçırdım nasıl oynadık renktaşlar
ya hocam dur sinirliyiz zaten güldürme yaAynen reis zaten Copa America 'da oynayan tek oyuncu Muslera 'ydı eminim turnuvada oynayan diğer oyuncular hemen koşa koşa tatile gitmiştir istisnasız
Millet Şampiyonlar ligi maçlarından Euro 2020 'ye gidip ordan geri takım kampına katılıyor bu bir bahane olamaz
bu da kesinlikle doğru bence,Galatasaray forvetine Lewa yi koyalim iki maca bu kazma dersiniz forvete kim gecse top gelmiyor diagne si babeli mitroglusu falcaosu hicbirine top gelmiyor
Forvet ne yapacak gidip orta sahadan topu alip mi yardiracak beklerini kanatlarini oyuna sokup desteklemezsen orta sahani ileri cikarmazsan forvet ne yapsin tek suclu terim dir