⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

galatasarayın yol yakınken stoperlikle yakından uzaktan alakası olmayan luyindamadan ve musleradan kurtulması gerekiyor.yoksa morutanda gelse ,gedsonda gelse fayda etmez.6 gol yemişsin en az 4 ü savunmanın aptallığından.pozisyon üretemiyorsun çünkü ne geriden stoperle oyun kurabiliyorsun nede 6-8-10 numaran var bir düzen kuramıyorsun.savunman facia zaten adamlara karışmasan bıraksan daha az tehlike atlatırsın.
1627498679259.png

Başımızda bu td varken oyuncu eleştirmek sacma. Muslera hariç.

Luyindamayı en çok savunanlardan birisiyim ancak ortasa olmayınca inanılmaz sırıtıyor.

Sakatlık sonrası geriye gitmesi normal ama toparlama süreci uzun olacak eskisi gibi olacak mı biz bu riski alabilecek durumda değiliz malesef.

Sağlam bir orta sahamız olsa bu kadar sırıtmazdı ama

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taç atmasını bilmeyen takımdan nolur neyi konuşuyoruz biz yavvvvv, 2 saat bakıyorlar topu rakibe veriyorlar. Ha bide rakibin iyice yerleşmesini bekliyolar. Bırak ayakla pas atmayı elleri ile bile birbirlerine top atamıyorlar.

Kerem’i elestiriyorsunuz da Kerem’e verilen rol yanlis. Mostafa’nin yaninda oynuyor. Orada ne yapabilir ki. Cengiz Under’i forvette oynatmak gibi. Kanatta oynadiginda daha etkili.
Hangi rolde olursa olsun bu seviyenin altında eziliyor. Ligde ciddi iş yapıyor, ben de çok beğeniyorum oyun tarzını. Ancak bu seviyede Kerem'le oynarsan ezilirsin.

Ileriye gidemiyoruz Adam ceza sahasında tek kişi bekliyor. Bu oyun anlayışı ve kalitesiyle Ronaldo futbolu unutur burda
Bayağıdır maçlarda ismi geçmiyor
Golü düşünmeyi unutmuş gibi

Baktın takım leş ,bireysel sorumlulukta alabilirsin ,bana artık durgun bir oyunu var gibi geliyor acıkcası

orta saha olmazsa futbol beklemeyin diye söylüyoruz orta sahayı çok sağlam kurmak lazım. arda, aytaç, emre kılınç, kerem falan ile orta saha kurulmaz futbola ihanettir.

Valla ben açıkçası ilk 30 dakikadaki oyunu beğendim.

PSV ile arada uçurum var. Bizim takım hepsi fiziksel olarak seçilmiş ama teknik yok.

Feghouli'yi koysa Arda'yı koysa teknik olacak ama fiizk yok.

Valla hocayı eleştirelim ilk maçtaki oyun rezaletti ama bunda ellerinden geleni yapıyorlar ama arada kalite farkı var.

İlk 30 dakikayı ligde başka takıma karşı oynasak 2-0'dı.

Hocayı eleştirelim neden genç adamları önceden almadın neden genç oyuncu transferine yeni karar verdin eyvalah ama giderayak yaptığı şeye destek verelim.

PSV hem genç hem teknik hem fiziksel Avrupa ile mücadele etmek istiyorsak bunu yapmalıyız.

Genç ve fiziksel adamları bulduk. Bu adım. Barış Kerem fena değiller. Sekidika gene fena performans göstermedi.

Gittiğimiz yol doğru. Bu maç yapmamız gerekeni gösteriyor.

Yarın Barışı satarız. Kerem'i satarız yerlerine 1 tık daha iyi adamlar alırız. Borçlarımızı eritiriz ve en sonunda denk kadro kurarız.

Hayal kırıklığı yaşadık ama PSV'yi ancak Fener-Bjk-Gs karması kadroyla ya eleriz ya eleyemeyiz.

PSV 222 bizim 92 kadro değerimiz.

Ha ama Fatih hoca Diagne'ye 13'ü gömeceğine scouta o zamanlar başlayacaktı. Neyse hatadan ders alınması önemlidir.

Aynen reis zaten Copa America 'da oynayan tek oyuncu Muslera 'ydı eminim turnuvada oynayan diğer oyuncular hemen koşa koşa tatile gitmiştir istisnasız

Millet Şampiyonlar ligi maçlarından Euro 2020 'ye gidip ordan geri takım kampına katılıyor bu bir bahane olamaz
ya hocam dur sinirliyiz zaten güldürme ya :)

Galatasaray forvetine Lewa yi koyalim iki maca bu kazma dersiniz forvete kim gecse top gelmiyor diagne si babeli mitroglusu falcaosu hicbirine top gelmiyor

Forvet ne yapacak gidip orta sahadan topu alip mi yardiracak beklerini kanatlarini oyuna sokup desteklemezsen orta sahani ileri cikarmazsan forvet ne yapsin tek suclu terim dir
bu da kesinlikle doğru bence,

takım forvetsiz oynamayı öyle bir unuttu ki nasıl hatırlayacağız bilmiyorum yani
forvet yokmuş gibi oynuyor takım her maç böyle istisnasız her maç, forvetin ekstra bir şey yapması lazım ki topu alsın, gol atsın

PSV de aman aman bir şey yok bugünkü maç özelinde söylemiyorum geçen maç sonrası da yorumum buydu biz o kadar kötü ve kalitesiz bir ekibiz ki futbolla alakamız kalmamış şu tur bitsin adam akıllı 3-4 oyuncu daha alıp bir an önce toparlanmamız gerek ...

Geri
Üst Alt