⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

5 atacagımıza ınanmayanları konunun dısına alalım

Ulan birazdan kardeşimin düğünü var hala ilk 10 dk gol atsak acaba der miyiz diyorum . Ulan Gassaray iyi ki varsın be

psv kontra oynayacak ve oyunu olabildiğince soğutmaya yorulmamaya çalışacak.planlarının bu olacağını düşünüyorum bizim yorulduğumuzu anladıkları dakikalarda bi gol bulup tüm direncimizi yitirmemizi düşüneceklerdir.

tabii herkes plan yapar muslerayı eleştirmek amaçlı demiyorum iyi bi örnek olarak yazıyorum planlar hep yapılır ama bazen gününde olmayan bi takım sahada olur ve hiç umulmadık durumlar oluşabilir.hep bizim takım şansız ve kötü gününde olan taraf olmayacaktır inancındayım.

sadece futbol gerçekten kestirilmesi güç bi oyun olduğunu ve turu geçmememiz için hala hiç bi nedenin olmadığına inanıyorum.futbolda herşey mümkün.

ben çok agresif bi takım bekliyorum bu defa

2 1 biz alacağız. Psv bir golü kendi kalesine atacak. :)

keşke şu gol anonslarını gol müziğini çalan kişiyi tanıdığım olsaydı,vallahi napar eder zorla gerekirse döverek gol müziğinden sonra golü atan futbolcunun anonsu bittikten sonra çok yüksek sesle üç defa erkek aslan kükremesi yaptırırdım.

inanılmaz bi heybet oluştururdu.bunu dillendirecem ara ara belki yapılır.

keşke şu gol anonslarını gol müziğini çalan kişiyi tanıdığım olsaydı,vallahi napar eder zorla gerekirse döverek gol müziğinden sonra golü atan futbolcunun anonsu bittikten sonra çok yüksek sesle üç defa erkek aslan kükremesi yaptırırdım.

inanılmaz bi heybet oluştururdu.bunu dillendirecem ara ara belki yapılır.
🧐

Yine fark yicez gibi; bu orta saha bana hiç ümit vermiyor.

Geri
Üst Alt