⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

Ön libero en fazla yedeğin yedeği olabilecek Aytaç, 8 numara ömrü boyu kanat oynamış fizik olarak asla ortasaha oynayamayacak en fazla yedek kanat olabilecek Emre, 10 numara daha yeni yeni takımda forma şansı bulmuş 2. ligden gelmiş bir Kerem.

Ortasaha boş, bomboş. 3 4 takviye lazım o bölgeye en az. Bırakalım Morutanı falan Morutan olsa ne yapacak şu orta saha ile.

Luyindamanın bugün tam olarak neyini beğenmediniz
Top her ayagina geldiginde yuregim agzima geliyor buna servet diyenler var ama servet bundan daha teknikti bildigin hayvani bir cusse ama donmuyor araya kac top biraksan hepsi pozisyon olur adamlarin brezilyali stoperine bir bak birde lyundamaya ben bu kadar teknigi kotu stoper omrumde gormedim varsa hatirlatin

Duran topları niye Ömer kullanır anlamadım 3 senedir.

galatasaray'da teknik ve kondisyon ekibinde ciddi sıkıntı var. onyekuru monaco'dan geldiğinde kondisyon tavandı yine mustafa muhammed zamalek'ten geldiğinde yine kondisyonu çok iyiydi. fatih terim idmanını yiyen futbolcu futboldan soğuyor.

kondüsyon 0 mostafa geldiğinde nasıldı şimdi nasıl 2 pas bile yapamıyoruz

Bütün topları PSV ye vermesi dışında harikaydı evet

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luyinin ayakları en iyi dönemde de kötüydü. Savunma anlamında bugün gayet iyi oynuyor. Oyunu onun üzerinden kurmayalım bizde. Orta sahamız top alsın oyunu açsınlar mesela. Donkun ayakları iyiydi o da bir ton küfür yiyiyordu

Geri
Üst Alt