- 15 Aralık 2011
- 17.848
- 6.961
- 1.373
Rakip bişey oynamadı abartmamak lazım, 1 şutları şans eseri gol oldu.2 takım aynı oyunu oynuyor sadece onların oyuncuları daha kaliteli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mental olarak oyuncuları da bitiriyor ilk hatasinda muhammede, yine ilk haftasında hızlı düşündü diye luyindamaya kenarda saydırırsa o oyuncu daha da maçta pas vermeye korkar basit oynar.Bana göre hala en değerli oyuncumuz Muslera ama hoca resmen bitirdi adamı, adam ne lig bitince tatil yapabildi dinlene bildi nede Copa America yüzünden direk gel oyna dendi ulan bu adam zaten sakatlıktan geldi, üstüne elinden geleni yaptı, adam mental olarak hazır değil, fizik olarak bezgin koyup oynattın üstüne fırça yapıyor, gençlik diye yırtınıyorsun ya koy o zaman Berk'i, hoca sadece kendini değil hem GS hemde oyuncuları bitiriyor, yönetimde ışık tutuyor.
Yaw psvyi obur turda follos edecekler izleyip gorucez. Biz amatör takim gibiyiz.PSV de aman aman bir şey yok bugünkü maç özelinde söylemiyorum geçen maç sonrası da yorumum buydu biz o kadar kötü ve kalitesiz bir ekibiz ki futbolla alakamız kalmamış şu tur bitsin adam akıllı 3-4 oyuncu daha alıp bir an önce toparlanmamız gerek ...
Oynayamama sebebimiz şu anda orta saha olmaması takımda. Orta sahada kim oyunu kuracak? Kanatlara ters top kim atacak? DEfanstan topu Marcao dışında pas atabilen yok. Şu nada resmen orta sahasız oynuyoruz bunun eksikliğini çekiyoruz. İl maçtaki tablo gibi değildi bu ilk yarı.Ne oynuyoruz ki?
Yildiz oyuncular ile oynayinca da ezildik.Hangi rolde olursa olsun bu seviyenin altında eziliyor. Ligde ciddi iş yapıyor, ben de çok beğeniyorum oyun tarzını. Ancak bu seviyede Kerem'le oynarsan ezilirsin.