⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

Valla ben açıkçası ilk 30 dakikadaki oyunu beğendim.

PSV ile arada uçurum var. Bizim takım hepsi fiziksel olarak seçilmiş ama teknik yok.

Feghouli'yi koysa Arda'yı koysa teknik olacak ama fiizk yok.

Valla hocayı eleştirelim ilk maçtaki oyun rezaletti ama bunda ellerinden geleni yapıyorlar ama arada kalite farkı var.

İlk 30 dakikayı ligde başka takıma karşı oynasak 2-0'dı.

Hocayı eleştirelim neden genç adamları önceden almadın neden genç oyuncu transferine yeni karar verdin eyvalah ama giderayak yaptığı şeye destek verelim.

PSV hem genç hem teknik hem fiziksel Avrupa ile mücadele etmek istiyorsak bunu yapmalıyız.

Genç ve fiziksel adamları bulduk. Bu adım. Barış Kerem fena değiller. Sekidika gene fena performans göstermedi.

Gittiğimiz yol doğru. Bu maç yapmamız gerekeni gösteriyor.

Yarın Barışı satarız. Kerem'i satarız yerlerine 1 tık daha iyi adamlar alırız. Borçlarımızı eritiriz ve en sonunda denk kadro kurarız.

Hayal kırıklığı yaşadık ama PSV'yi ancak Fener-Bjk-Gs karması kadroyla ya eleriz ya eleyemeyiz.

PSV 222 bizim 92 kadro değerimiz.

Ha ama Fatih hoca Diagne'ye 13'ü gömeceğine scouta o zamanlar başlayacaktı. Neyse hatadan ders alınması önemlidir.
Ilk 30 dk kuduz kopek gibi kosmak disinda hicbirsey yapmadi takim. Kaleyi bulan sutumuz yok

muslera galatasaray'ı baltalamakla meşgul maalesef. muslera bizim için çok önemli bir isim, yeri de dolmayacak bırakıp gidince. ama ilk maçta rakibi 1-0 başlatmak olsun ve ardından 1 gol daha hediyesi olsun ve bu maç yine rahat pozisyonda topu tutmaması olsun. çok kötü bir duruma soktu takımı.

bakın "mosloro çok kötö, omk böylö öşön" demiyorum. ama maalesef muslera her iki maçın da bu durumda olmasının baş sorumlusu.

çok çok kötü bir başlangıç sezona kendisi açısından.
Avrupa da hep böyleydi.
Ezik çıkıyor bu maçlara özgüvensiz çıkıyor.
Muslera ile Avrupa da bir yol alamayiz.
Mondragonu hatırlayın efsane bir Liverpool maçı vardı adam gol yemedi en az 8 pozisyonda devleşti.
Muslera nin 1 tane böyle efsane Avrupa maçı yok.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalniz su psv maclari da gercekten dusuruyor insani. carpan gol oluyor. enseye carpiyor gol oluyor. geri pasta ayagindan kaciyor gol oluyor. adam ayagindan aciyor gol. bunlarda tutukluk yaptiriyor insanda herseyi daha da berbat ediyor.

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt