ŞL 21/22 C Grubu M:1 | Beşiktaş 1-2 Dortmund | MS | 15 Eylül

Psg reale biz de 30 dk dayandik iyi top oynadik adamlarin ilk tehlikeli atagi gol oldu. Birakin bjk iyi muhabbetini allah askina ilk 15 dk dan ibaret degil Futbol. Turk liginin kalitesi durumu tartisilmasi gerekirken ilk 15 dk iyi oynadi deniyor ya muhabbete bak

Katılıyorum Real macinda kacirdigimiz gollerin net pozisyonların kaçını yakalamış bjk bu maçta

Şok press yapmak nedir ve risksiz oynamak ne Dortmund ders niteliğinde gösteriyor. Bir çok Avrupa takımı bunu yapıyor. Bunu anlayacak ve uygulatacak TD varmı Türk Ligi'nde.

ghezzal' ı bunlar gelecek sene getirdikleri motorla götürmeye çalışacaklar ama öyle bir kaçacak ki içlerine :)

yalniz temposu yüksek maclarda pjanic yalan olur

bu adami oynatabilmek icin iki tane cigersiz adam koyacaksin yanina yoksa böyle sahadan silinir gibi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Birde kargalar hakem yardımcı olmayınca top kapamiyor neden acaba :)) Tabi rakibe sürekli faul yapıp kartsız faulsuz devam etmeye benzemiyor.

Dortmund'un basmasına bile gerek yok . Deplasmanda skoru bulmuş - çok yorulmadan gelirse gelir yoksa ben puanımı alayım bundesligaya bakayım der gider.

Ektra koşu yapmalarını gerektirecek bir baskı oyun yok karşılarında.

Dortmund açık söylüyorum çok iyi değil. Bjk bu defans ve sol kanatla bir bk yapamaz.
Dortmund un pres taktigi ve becerisi gerçekten üst düzey

Geri
Üst Alt