ŞL 21/22 C Grubu M:1 | Beşiktaş 1-2 Dortmund | MS | 15 Eylül

Beşiktaş yine şansına sevinsin.haftasonu çok zorlu maç oynadı Dortmund.daha farklı ilk yarı olurdu.

Dortmund doğru düzgün top oynamıyor bu arada. Kastırmadan oynuyorlar.

bjk gole kadar iyiydi, öne de geçebilirlerdi ama golden sonra dortmund kontrolü aldı tamamen

İyi oynasan bile 2 yiyorsun
Makas farkı çok bariz bu üst düzey takımlarla
Koşu mesafesi aynı iki takımın
Randers, Johnstone falan dandik ama şunlardan 2-3 yediğinde kimse bişey demez

ghezzal geçen sene balına o istatistiği yaptığını gösteriyor bu sene.

ghezzal' dan kat ve kat üstün Feghouli' yi yerin dibine sokan bizim taraftarlar ghezzal diye bağırıyorlardı yazın

Haaland çok etkisiz ona rağmen golü attı, Ben Malen'i çok beğendim müthiş top saklıyor baya iyi oynadı. Dortmund orta halli bir futbolla 2 attı 4'te atabilirdi. İşte yere göğe sığmayan Beşiktaş'ın seviyesi bu kadar.

6-0 olmasi gereken maç 2-0 Bayern Dortmund farki tam olarak bu iste

batshuyai buyuk topcu
bunu dortmund zamaninda alamamisti bunlara gelmesi cok sinir bozucu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Dortmund mala bağladı

Beşiktaş orta sahayı iyi kapatıyor

bjk şimdiye kadar fena değil, nasıl oluyor anlamıyorum

bjk elek eder dormundu

ilk 15 dakka bana gösterdi ki, sergen gercekten kötü hoca degil, cok iyi hazirlamis takimi taktik acisindan

biz ne zaman oynadik boyle oyun ? 2 sinif kuzey avrupa takimiyla oynarken bile takim ne yapacagini bilemiyordu . terimin acilen istifa etmesi lazim , yoksa bu sene mahfolucak yine

Futbol kaliteli oyuncu ile oynanit pjanic batshuayi gibi iki tanr first clas oyuncu var ve seyir zevki cok yuksek takimlari var hakkini vermek lazim

Size helal olsun tebrikler:D

Elek ettiniz mejeke mi

Ligimizin ne kadar b.ktan bir lig olduğu şöyle maçlarda ortaya çıkıyor.

5 0 biter daha beli doğrulmaz tiner jimnastik kulubunun

Galatasaray Bir His Takımıdır.

ghezzal geçen sene balına o istatistiği yaptığını gösteriyor bu sene.

ghezzal' dan kat ve kat üstün Feghouli' yi yerin dibine sokan bizim taraftarlar ghezzal diye bağırıyorlardı yazın
İkisi de o maaşı hak etmeyen adamlar. Birini gömerken birini yüceltmek mantıksız. Feghouli daha türk liginde koşamıyor

8jknin kadroda çok fazla durağan oyuncu var ön tarafta batshuayi var hareketli ama geri kalanlar çakılı oynuyor keşke alexte oynasaydi takımı eksik oynatirdi

Geri
Üst Alt