Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon aga ya serili sezonda psgye reale karşı oynadık, oynadık da ne oldu? Bjk oynadı da ne oldu ilk 15 dk?biz ne zaman oynadik boyle oyun ? 2 sinif kuzey avrupa takimiyla oynarken bile takim ne yapacagini bilemiyordu . terimin acilen istifa etmesi lazim , yoksa bu sene mahfolucak yine
Bu maç övülmüyordur herhalde Haland bu maç çok kötü biraz iyi olsa 4-0 falandı maç. Bu arada Hummels Luyindama'dan daha beter bir düşüş yaşamış. Reus'ta bitmiş artık. Ben beğenmedim Dortmund'u özellikle defansta Hummels ciddi hatalar yapıyor Bjk onun üstüne oynarsa gol atar.Al övdüğünüz tjkniz taçtan gol yedi
Niye demesin yav. Ben derim Dortmundun defansı kötü gol atsınlar 3 yiyorsun 2 atsinlar. Bence bunlar 4 u kesin yer gerisini bilmemİyi oynasan bile 2 yiyorsun
Makas farkı çok bariz bu üst düzey takımlarla
Koşu mesafesi aynı iki takımın
Randers, Johnstone falan dandik ama şunlardan 2-3 yediğinde kimse bişey demez
İyi mi oynuyor? Karşıdaki rakip PSG prime time Madrid falan olsa 10 taneden aşağıya yemezler.Yine adamlar iyi oynuyor karsisinda dortmunda var randers filan yok bukadar olur kalite farki cok muazzam fazla
oyuncak Bebek vardı korkutucu ona benziyorBu Haaland da şeytan gibi anasını satayım. Çocuk ekrana gelince geriliyorum, ne yapacağı belirsiz.
Alman spiker stoperler iyi değil diyordu zaten maçın başında. Ona göre hazırlanmıştır DortmundNiye demesin yav. Ben derin Dörtlünün defansı kötü gol atsınlar minareler 3 yiyorsun 2 arasına. Bence bunlar 4 u kesin yer gerisini bilmem