- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
it atiba dopinge ragmen kosamiyor
serefsiz kopek
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
serefsiz kopek
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devasa versiyonu bir de vücut da bir acayip. Sanki bir kaç sene önce böyle değildi ya da ben yanlış hatırlıyorum, bilemiyorumoyuncak Bebek vardı korkutucu ona benziyor
Bayernle oynasalar maça çıkmayacaklar ozaman.Benim Mesiktasim boyun eğmez. Kabul etmiyorumYahu aradaki kalite farki daglar kadar nasil atsinlar fark yemesinler yeter
Özellikle monteronun pozisyonuna bizim ligde bırak kartı asla faul bile çalmazlardı.Hakemler yabanci olunca stoper tandemine cat cat sariyi verdi![]()
Bitcoin reklamı yapıyordu en son. Onu takip ediyordur kenardaGanyanci sonucu tahmin ettiği için gece gideceği mekanı düşünmeye öncelik vermiştir muhtemelen
Tamamen katılıyorumbalon topcu oldugunu düsünüyorum

adresi bilmiyorlar kank. Bir link ver arkadaşlaraBesktasi bilezigi gecirmisler.Neyini ovuyonuz cok merakliysaniz gidin Tiner formunda ovun.
Ayni oyuni biz oynasak yerden yere vururdun adim gibi eminimbjk gole kadar iyiydi, öne de geçebilirlerdi ama golden sonra dortmund kontrolü aldı tamamen
Beşiktaş iyi diyenin aklına scayım