ŞL 21/22 C Grubu M:2 | Ajax 2-0 Beşiktaş | MS | 28 Eylül

ligde bir tane takima 9 tane atmislar bu sezon

en azindan garibana acimiyorlar devam ediyorlar
Sampiyonlar Ligi'nde PSG ve Bayern haric acimadan hücum edecek yapiya sahip takimlarin basinda Ajax geliyor. Ingiliz veya ispanyol takimlar 4-5 atip birakir mesela ama bunlara denk gelirsen vay haline.

sergen gene maçtan önce bi at kurban eder, 2-1'e filan bağlanır.

Sampiyonlar Ligi'nde PSG ve Bayern haric acimadan hücum edecek yapiya sahip takimlarin basinda Ajax geliyor. Ingiliz veya ispanyol takimlar 4-5 atip birakir mesela ama bunlara denk gelirsen vay haline.
insallah amin diyelim o vakit kardesim

su mac icin bile acura üye olunur aslinda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

insallah amin diyelim o vakit kardesim

su mac icin bile acura üye olunur aslinda

ben agon illigali denen herife para kaptirmazdim -> dazn bile reklam almazken bu adam dandirik reklamlar almis devre arasi normal kanal gibi reklam veriliyor

sevimsiz bir adam.
bein sports tüm maclari yayinlasa abone olunur mesela. trt spor'u falan görünce adamlarin yayinlarini cok begeniyorum.

ben agon illigali denen herife para kaptirmazdim -> dazn bile reklam almazken bu adam dandirik reklamlar almis devre arasi normal kanal gibi reklam veriliyor

sevimsiz bir adam.
bein sports tüm maclari yayinlasa abone olunur mesela. trt spor'u falan görünce adamlarin yayinlarini cok begeniyorum.
ünlü futbolcu hakan ünalin destekledigi yayinciya yönlendirelim insanlari yarin

2 maçtır gs maçı izlemiyorum ama bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum

Garip

IMG_0607.JPG

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu kadroyla Bayern deplasmanında oynamaları vardı. Sansli şerefsizler.

Yorumlarin geneline baktigimda Ajax'in 2-1 galip geleceği bir maç gibi görunuyor.

Herkes GSC'nin cenabetligini bilir ama bu macta Besiktas bir sekilde teslim olursa gercekten kötünün kötüsü bir sonuc cikabilir. Liverpool'dan 8 yediklerinde 52.dakikaya kadar skor 2-0di. 36 dakikada 6 gol yediler.

Geri
Üst Alt