ŞL 21/22 C Grubu M:2 | Ajax 2-0 Beşiktaş | MS | 28 Eylül

Olayın bizi ilgilendiren kısmı şu ki:
"Türkiye liginin üzerinde" denilen takıma karşı İddia Ajax'a 1,06 oran veriyor.
Makas çok açılmış Avrupa ile.
Beşiktaş yenilir, dalgamızı geçer eğleniriz de....
Ülkecek vahim durumdayız. Bunu ne yapacağız.....
Yanlız, Beşiktaş da 11 oyuncu eksik.

Ona da bakmak lazım.

bekledigim fark olmiyacak gibi max 4-0

Bu şans ve ilk 15 dakikadır süren konsantrasyon devam ederse tüm Avrupa'yı mosmor
Yav bunların her tarafı şans olsa anca dortmund maçı gibi olur. Sadece biz bu kadar kötü durumdayken el-aleme 9 yerler 10 yerler demek acayibime gidiyor. GS taraftarı ne zamandır bjk'nin rakibini tutar oldu buna şaşırıyorum. Bjk kim?

Ajaxın ofans hattını tvden ben takip edemiyorum forvet bir bakmışsın kanat oluyor. Bek kanat forvete evriliyor.

Liverpool maçının da ilk yarısı 2-0 bitmişti ama bu maç maksimum 3-0 olur gibi. Ajax o ışığı vermedi.

Besiktas takiminin 2 yildir en iyi oyuncusu olan Josef bile kötü görünüyor. Ajax'in ne kadar dominant bir oyun oynadigini oradan hesap edin.

Ajaxın ofans hattını tvden ben takip edemiyorum forvet bir bakmışsın kanat oluyor. Bek kanat forvete evriliyor.
Total Voetbal (Total Futbol) deniliyor bu taktiğe.

"rinus michels tarafından geliştirilen futbol sistemi. bu sistemde futbolun temelini sahadaki bütün futbolcular olu$durur. hollanda milli takımına ciddi ba$arılar getiren bu sistemde en kilit oyuncu johann cruyff'du. johann cruyff sahada serbest oynardı, rakipler onun sahanın neresinde durduğunu, nerde oynadığını anlayamadıklarından onun futboluna engel olamaz, oda rakip savunma üzerinde ciddi tehlike oluştururdu"

Geri
Üst Alt