Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.565
- 925
- 1.128
ama yinede türkiyenin en iyi ön liberosu. TR'ligin kalitesini gösteriyor bu olayRakibin hizina yetisemiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama yinede türkiyenin en iyi ön liberosu. TR'ligin kalitesini gösteriyor bu olayRakibin hizina yetisemiyor.
Ama Tr için müthiş adam temposuz ligimizin savunma bugı adamtempo yediginde siviyo
Biz şu sürekli kaleciye dönme işinden vazgeçsek bu bile epey etki eder olumlu..umutu bosver, terim rakip kalesine 40-50 metrede bos bos pas ettigimiz maclara iyi oynadik diyor
Hay ağzını benim köpek yalasın kanka ne güzel dedin öyle
Hacı alakası yok bak. 8 kişi defansa gömülü oynuyorlar tüm bunda bile. Bir tane direk birde boş kaleye dışarı giden top var. Azıcık diyorum bak azıcık şans olmasa maç net olarak en az 4-0'dı.Kusura bakmayin yedegin yedegi oyuncularla nerede pozisyon almasi gerektigini bizden iyi biliyorlar bizim hoca daha çözemedi mevzuyu.
Bazen onu bile yapamıyoruz çünkü hayali bütün maçlarda o iğrenç futbolu oynamakumutu bosver, terim rakip kalesine 40-50 metrede bos bos pas ettigimiz maclara iyi oynadik diyor
gecmemic ridvab cikinca nsakala solbeke gececrk sandim da umut oyundaymissouza stopere gecti kskskdjd fistigi cikardim dolaptan