ŞL 21/22 C Grubu M:2 | Ajax 2-0 Beşiktaş | MS | 28 Eylül

O maç olabildiğince kısır geçecektir. Mücadele gücü yüksek olsa da ben pek gol beklemiyorum

Genelde evt böyle maçlar hep rakibi oynatmama bulursa sıkıştırıp kazanma üzerine geçer ve skorlar tek farklı galibiyet yada beraberlik.

Ama sanki bu akşam kalitesi çok iyi işte futbol böyle oynanır diyeceğimiz bi akşam olabilir.butür maçlarda herzaman deplasman takımının gol atmasını isterimki ev sahibi taraftarla yüklensin ve hareketli maç olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes dalga geçiyor ve eğleniyor lakin biz tam kadroyla Ajax'tan en az 4 gol yeriz. Bunu bilerek dalganızı geçmenizi tavsiye ederim. Burası GS forumu yabancı yok ama dışardan birileri "siz önce kendinize bakın" diyebilir.
Ne alaka yani fbjkliler biz 6 falan yerken reali psgyi yenebilecekleri icin mi dalga geciyodu

Acayip komik bi kadro ya puahahdhdhs

Klaassen olsaydi keske kapanan bjkyi genisletirdi daha rahat girerlerdi (ceza sahasina)

manşet belli

sergene bir HALLER oldu
"PASVEER'dirmediler" de olabilir.

Alt metin de şu;

Maç boyunca üst üste iki pas yapmakta zorlanan temsilcimiz, rakip kaleye bir kez bile gidemedi ve Ajax'ın tecrübeli kalecisi Remko Pasveer, topa temas bile etmeden maçı tamamladı.

Bu nasıl kadro lan. İnsan Türkiye kupasına çıkmaya utanır şu kadroyla bunlar ŞL’ye çıkıyor :D

6 tane yedekleri var, 3ünü tanımıyorum. Daha beter olurlar umarım.

IMG_1262.JPG

Gravenberch çok klas yetenek, dikkat çekmek isterim. Şu yaşına rağmen çok olgun top yapıyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt