Aynen öyle renktaşAdamların oyun sistemleri var renkdaş. Bizde saldım çayıra mevlam kayira futbolu oynanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle renktaşAdamların oyun sistemleri var renkdaş. Bizde saldım çayıra mevlam kayira futbolu oynanıyor.
Üzerine en az 7 kişi yerinde hiç durmuyor. Futbol zaten bu değil mi tahmin edilemeyeni yapıp hataya zorlamak.Adamların oyun sistemleri var renkdaş. Bizde saldım çayıra mevlam kayira futbolu oynanıyor.
alan parselasyonlari cok iyi ya bizde 20 metre ara varIki gol bana yeterince zevk vermedi.
Şöyle bir sıkıntı var Beşiktaş adına. 10 kişi falan kalırlarsa cidden 8-0'lık Anfield Road deplasmanını aratacak bir sonuç çıkabilir ortaya.
Güldürme beniajax dalga geçiyor ama çok ciddiyetsizler tadic boş kaleye kaçırdı net 3–0 dı
Ben de bu maç için yorumumu Klaassen özelinde yapmıştım. Şu an hiç yoksa 2 gol daha fazladan atmışlardı. Oyuna girerse arkadaşları kadar laubali takılmaz, yapıştırır.Claasen girerse kırmızı noktaya gecebilitler