Berkant Gökce
Parçalı Üye
Sporting in bugün oynadigi futbol aslinda herzaman istedigim futbol, tinerciler yüzde 65 oynamis ama Portekizliler 9 isabetli 20 şut 2si direkten dönmüş, bizim gibi miy miy pas yapmiyorlar direk kaleye gidiyorlar..
Yav Barış,İbrahim Kırkayak belli etmese de fanatik Galatasaray’lı,üstelik on numara adam. Neyine gıcık kaptın kardeşim bu adama,şaşırdım vallahi. Kendisini tvitırda da takip ediyorum gayet bilgili birikimli biri.trt deki hiyar durmadan bizim maçları sayıyordu ismini unuttum. Mesiktasimin maclarinda sesi cikmiyor.
Şimdi buldum Ibrahim kirkayak denen HERIF. Gicigim o herife
Adamlar nerde ise ilk 11’i sattı ama zerre değişmedi. De Light,Ziyech,De Jong,Van de Beek vs. Yerlerini de fazlası ile doldurdular.Üçüncü haftanın ardından #UCL C Grubu'nda oluşan puan durumu:
1. Ajax - 9 P
2. Dortmund - 6 P
3. Sporting - 3 P
4. Beşiktaş - 0 P
Üçüncü haftanın ardından #UCL C Grubu'nda oluşan puan durumu:
1. Ajax - 9 P
2. Dortmund - 6 P
3. Sporting - 3 P
4. Beşiktaş - 0 P
yalnız bu eşşektaş avrupada bayadır maç kazanamıyor. bizde olunca her hafta önümüze pişirip getiriyorlardı şu kadar hafta diye.
bjk kaç yıldır kazanamıyor. tokat manyağı oldular.
Şu anki 11'isasalar yine doldururlar öyle bi yapıAdamlar nerde ise ilk 11’i sattı ama zerre değişmedi. De Light,Ziyech,De Jong,Van de Beek vs. Yerlerini de fazlası ile doldurdular.
Zaten ne geliyorsa Galatasarayliyim diyenden geliyor. Birikimli biri olabilir. Durmadan bizim galip gelmeme maçlarımızı tekrarliyordu. Aynısını Beşiktaşa yapmıyorsa adam degildirYav Barış,İbrahim Kırkayak belli etmese de fanatik Galatasaray’lı,üstelik on numara adam. Neyine gıcık kaptın kardeşim bu adama,şaşırdım vallahi. Kendisini tvitırda da takip ediyorum gayet bilgili birikimli biri.
ghezalda feguli ışığı gördüm rezil futbol dolgun maaş![]()