ŞL 21/22 C Grubu M:3 | Beşiktaş 1-4 Sporting Lizbon | MS | 19 Ekim

Sporting in bugün oynadigi futbol aslinda herzaman istedigim futbol, tinerciler yüzde 65 oynamis ama Portekizliler 9 isabetli 20 şut 2si direkten dönmüş, bizim gibi miy miy pas yapmiyorlar direk kaleye gidiyorlar..

trt deki hiyar durmadan bizim maçları sayıyordu ismini unuttum. Mesiktasimin maclarinda sesi cikmiyor.

Şimdi buldum Ibrahim kirkayak denen HERIF. Gicigim o herife
Yav Barış,İbrahim Kırkayak belli etmese de fanatik Galatasaray’lı,üstelik on numara adam. Neyine gıcık kaptın kardeşim bu adama,şaşırdım vallahi. Kendisini tvitırda da takip ediyorum gayet bilgili birikimli biri.

Üçüncü haftanın ardından #UCL C Grubu'nda oluşan puan durumu:

1. Ajax - 9 P
2. Dortmund - 6 P
3. Sporting - 3 P
4. Beşiktaş - 0 P

Üçüncü haftanın ardından #UCL C Grubu'nda oluşan puan durumu:

1. Ajax - 9 P
2. Dortmund - 6 P
3. Sporting - 3 P
4. Beşiktaş - 0 P
Adamlar nerde ise ilk 11’i sattı ama zerre değişmedi. De Light,Ziyech,De Jong,Van de Beek vs. Yerlerini de fazlası ile doldurdular.

Macin ozetini simdi izledim, ikinci yari son 30dk izlemistim. Bjk'nin tek golu bence faul. Bunun disinda ozet ve son 30dk izledigime gore, 6-2 falan bitmeliydi mac. Mucadele ettiler ama nafile, adamlar cok da kasmadi benim izlenimim bu yonde. Az daha ciddi olsalar daha da buyuk bir fark olabilirdi.

Türk takiminin yenilmesine çok sevinmem ama bunlardan son yıllarda o kadar gıcık aldık ki çok iyi olmuş adamlar resmen kornerle tokatlayip geçmiş ayakları yere bassın biraz ...

yalnız bu eşşektaş avrupada bayadır maç kazanamıyor. bizde olunca her hafta önümüze pişirip getiriyorlardı şu kadar hafta diye.

bjk kaç yıldır kazanamıyor. tokat manyağı oldular.

Hep cl yüzünden. Ya cl’ye gidiyorduk ya da eleniyorduk. Cl'de Real Madrid, PSG, Dortmund, Atletico Madrid ve Arsenal'le oynayıp kazanmak kolay bir şeymiş gibi sürekli bu maçların sürekli hesabını tutup bize laf sokmaya çalışıyorlardı. Al gördüler babayı.

Biz de Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi sık sık Avrupa liginde gruplara gitsek doğru düzgün bir istatistiğimiz olurdu. Mesela bu sezon 3 galibiyet 3 beraberlik aldık bile. 2 senede bir böyle olsa 40 maçta en az bir 15 galibiyet istatiği çıkardı rahatça. Biz en son UEFA Avrupa Ligi gruplarına 10-11 sene önce mi ne kalmışız.

Yav Barış,İbrahim Kırkayak belli etmese de fanatik Galatasaray’lı,üstelik on numara adam. Neyine gıcık kaptın kardeşim bu adama,şaşırdım vallahi. Kendisini tvitırda da takip ediyorum gayet bilgili birikimli biri.
Zaten ne geliyorsa Galatasarayliyim diyenden geliyor. Birikimli biri olabilir. Durmadan bizim galip gelmeme maçlarımızı tekrarliyordu. Aynısını Beşiktaşa yapmıyorsa adam degildir

Geri
Üst Alt