ŞL 21/22 C Grubu M:4 | Sporting Lizbon 4-0 Beşiktaş | MS | 3 Kasım

Bu maçtan da puan alamazlarsa eğer 0 çekerler.Ajaxla İstanbulda Dortmundla Almanyada oynayacaklar mümkün olmaz heralde puan almaları.Beter olsun şerefsizler.

Asıl rekor beklentim dortmund deplasmanı
Dortmund Haaland varken bile çok gol kaçırıyor şimdi bir de sakat çocuk.

Haaland o zamana kadar sakatlıktan geri dönerse belki birşeyler olabilir yoksa bizim gibi orada maksimum 4 falan yerler diye düşünüyorum.

Hatay'ın hanımı eylediği Türk ekibine başarılar diliyoruz.

En az 3 farklı galibiyet alır Sporting

Türk futbolu bitti acı ama gerçek bu

Büyük ihtimalle futbol oynama adına elinden geldiği kadar çirkinleşip Anti Futbol kere Anti Futbol oynayacaklardır. Sergen Yalçın sever böyle işleri (15 Mart 2020 Galatasaray & Beşiktaş maçı) (28 Eylül 2021 Ajax & Beşiktaş maçı)

Hele ki en son içeride bir 15-20 dakika karşı press yapayım oyun oynamaya çalışayım deyince Sporting 'in o baskıdan çok rahat çıktığını golleri tek tek saydırmaya başladığını gördükten sonra Sergen Yalçın çıkıp futbol oynamaya cesaret bile edemez. Hani şu maça çıkmadan 1-0 Sporting lehine bitirelim mi maçı desek ilk Sergen Yalçın kabul eder öyle bir maç

bizde kış saati uygulaması yapılmaması ne kötü ya. Nba saatinde maç izliyoruz resmen

bakalım bu sefer kornerlerden kaç gol yiyecekler.

7 tane yeseler neden 8 olmadı diye üzülürüm. En kötü olduğumuz zamanda Fener'e böyle bilenmedim hatta şu an destekliyorum AL'de Fener'i, hiçbir şey olmasa ülke puanı olsun diyorum. Ama bu Beşiktaş... Hayatımda gördüğüm en karaktersiz, en aşağılık yönetimine ve taraftarına sahip. Pislik herifler.

Geri
Üst Alt