- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan ben türk futbolunun taaa arkadas biz bu eziklerin kalesine gitmek icin 40 takla atiyoruz elin avrupalisi sakir sakir her yerden salliyor. biz bunlara karsi ne yapardik merak etmiyor degilim, belkide guruptan bile cikabilirdik?
Gruptan cikamazdik bence. Ama iceride Dortmund ve Sporting macini berabere veya birini kazanarak bitirebilirdik. Disarida en fazla Dortmundan beraberlik alabilirdik. Diger maclari kaybederdik ama bence gol bulurduk cunku cabuk oyuncularimiz var. Yani kendimizi de dev aynasinda gormeyelim. Bjk ilk mac, Dortmund maci, disinda diger maclarda 5dk dan fazla oyun oynamadi. Top cevirdi 1-2 kontra ve korner tehlikesi hepsi bu. Kisacasi bizde olsak 2-5 arasi puan toplardik. En fazla.
Bvb ne sövmüştür bu sekiztaşaLizbon TJK ile karşılaşmadan önce
Ekli dosyayı görüntüle 141285
Karşılaştıktan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 141286
2 maçta averaj düzeltiler
Bvb ne sövmuştür bu sekiztaşa![]()
valla bilemedim bizim AL grubu bu jk grubundan okadarda asagi degil, misal bir lazio dortmundu yenebilir sportingi yenebilir ajaxi yenebilir, keza marsilya diyoruz o grupdaki her takimi yenebilirdi, bilemedim bence 5den fazla toplardik.Gruptan cikamazdik bence. Ama iceride Dortmund ve Sporting macini berabere veya birini kazanarak bitirebilirdik. Disarida en fazla Dortmundan beraberlik alabilirdik. Diger maclari kaybederdik ama bence gol bulurduk cunku cabuk oyuncularimiz var. Yani kendimizi de dev aynasinda gormeyelim. Bjk ilk mac, Dortmund maci, disinda diger maclarda 5dk dan fazla oyun oynamadi. Top cevirdi 1-2 kontra ve korner tehlikesi hepsi bu. Kisacasi bizde olsak 2-5 arasi puan toplardik. En fazla.
Biz psgli realli grupta sıfır çekmedik bu grupta da sıfır çekmezdik bence ama alacağımız puan 2’yi geçmezdi. Makas çok açılmış.
Aynen onu referans aldim bende zaten. Benzer bir denge var ama bizim grup cok net daha guclu idi. Real/PSG/Brugge. Brugge disinda diger ikisi dogal favori takim zaten.
valla bilemedim bizim AL grubu bu jk grubundan okadarda asagi degil, misal bir lazio dortmundu yenebilir sportingi yenebilir ajaxi yenebilir, keza marsilya diyoruz o grupdaki her takimi yenebilirdi, bilemedim bence 5den fazla toplardik.
yarım bjkli dostlarımıza geçmiş olsun şimdi tekrardan GSyi tutabilirsiniz
@Abuzer Kadayıfİsim vererek rencide edelim onları.
yarım bjkli dostlarımıza geçmiş olsun şimdi tekrardan GSyi tutabilirsiniz
Reis isim ver isim, pelikancilari bilelim.yarım bjkli dostlarımıza geçmiş olsun şimdi tekrardan GSyi tutabilirsiniz