ŞL 21/22 C Grubu M:4 | Sporting Lizbon 4-0 Beşiktaş | MS | 3 Kasım

Sergen Yalçın fark yememek için ne kadar defansif oyuncusu varsa hepsini sahaya sürmüş, atiba-josef-topal diye orta saha üçlüsü mü olur ?

Kadro felaket

Artık özlenen ve geciken 8 bu maçta gelmeli

Temsilcimiz sporting'e başarılar diliyorum

Dalga geçiyor adam yahu.
Sergen Yalçın: "Beşiktaş olarak ülke puanına katkı yapmak istiyoruz. İnşallah biz, Fenerbahçe, Galatasaray ülke puanına güzel bir katkı yapıp, o 4-5 ülkeyi geçeriz. Alex Teixeira'yı beklettik. Cumartesi günü önemli ve zor bir maç var. Oyunun gidişatına göre oynatabiliriz."

Sporting Allahın izniyle bejekenin bu kadrosunu elek eder elek

nope
adam yerine koymaya değmez
her zaman nr 1 enemy fb
bjk ne ya max karagümrük, kasımpaşa fln
Ghezzal'ı açıklarken resmi twitter hesaplarından yaptıkları terbiyesizliğin benzerini ben hayatımda görmedim. Taraftar yapsa tamam, bin bir türlü adam var, cehaletten yapıyorlar dersin. Ama adamlar bayağı resmi kanaldan bizim kulübe ana avrat sövülen tezahürata gönderme yaptılar. Aklıma geldikçe sinirleniyorum.

8:0 sifir ulan inadina bize ters düsen tffye anca bu yakisir!!!!

Sabah karanlığında kalkmak zorunda olanlara Allah kolaylık versin. Umarım Sporting ilk yarıda yeterli futbol şölenini sunar da erken yatarız.

At kafası ne kadar çok defansif oyuncuyla çıkarsam o kadar az gol yerim diye düşünüyor heralde. Bu nasıl kadro lan. Taktik Allah’ını seven defansa gelsin

FDSx8IPXoAg01Ig

Ulke puani diyor sonra en iyi oyunculardan birini yedek tutuyor.

Geri
Üst Alt