Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.229
- 42.969
- 3.748
Tamam lan açıyorum maçı sportingim gol olup yağacak ersinin ustune
Forumdaki cenabetler az örnek alın beni memiktasa 3 tane sapladim resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam lan açıyorum maçı sportingim gol olup yağacak ersinin ustune
başka hoca daha iyi oynatabilir bence de ama bu fark çok büyük olmazaslında degiliz ama hoca efendi sayesınde topu ayagımızda okadar cok tutuyoruz ki cok pas yapana gol verecekler sanıyoruz
Aynı bizim gibi bu şikecilerden nefret ediyor olabilir.Spiker neden sporting ataklarını heyecanlanarak anlatıyor![]()
bunlarda bu bal varken 4 0 felan dönerler.demekki bayern,city filan gelse Türkiyeye dönemeyecekler rezillikten
Fark yememek için Arena'ya çıkan ama 3 yiyen şansımız tutsa 6-7 yiyecek feneri hatırladımSergen Yalçın fark yememek için ne kadar defansif oyuncusu varsa hepsini sahaya sürmüş, atiba-josef-topal diye orta saha üçlüsü mü olur ?
beceri seviyemiz ne zayıf ne yüksek orta seviyeyiz ama bizim lig icin beceri lazım degil hızlı oyun oyna 1 tane iyi kanat 1 tane iyi golcün olsun olay bittibaşka hoca daha iyi oynatabilir bence de ama bu fark çok büyük olmaz
elimizdeki takımın beceri seviyesinin yeteri kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum.
Şampiyonlqr liginde ülkenin en son galibiyeti ne zamandı acaba![]()