ŞL 21/22 C Grubu M:6 | Dortmund 5-0 Beşiktaş | MS | 7 Aralık

Bakin beyler, ben bizi hic boyle hatirlamiyorum tamam les oynadiklarimiz varda, lan top yuzde 98 bjk sahasinda bile ceza sahasi etrafinda. PSG macimizda iceride baya iyiydik mesela. Deplasmanda yine birseyler yapmistik, Real maclari vs.. Bu ne yaf :)

bjkye de 6 pastan gol kaçırsınlar

takım da çok geriye gitmişti. bu toplar girmese başka pozisyon girerdi. oyun hep onlardaydı

bizi taşıyan melo ve selçuk tempolarını kaybetmişti. grup aşamasında çok göze battı bu durum. ligde özellikle son düzlükte zorlanarak da olsa şampiyonluğu almıştık ama kalitede düşme net şekilde göze çarpıyordu. zaten devam eden senelerde de bu sıkıntıyı aşamadık. ta ki 2017 yazına kadar

8-0 ‘ın ayak sesleri, bu seneki ŞL performanslarının sonuna yakışır bir sonuç olur

Dortmund ikinciligi yakalamasi icin 4 gol daha atmali . Yani en az 7-0

Şikebahçem 0 çektiği sezon 3 atıp 12 yemiş -9 averajla kapamış

8taş ise şuan 3 atıp 17 yemiş -14 averajda, tiner harika bişey dostum.

Bunlar PSGli City'li gruba düşse ne yapacaklarmış çok merak ediyorum bu grupta bu farkı yedilerse.
Arsenal ve Dortmund bizi iceride disarida 4'lemisti.

Paris ve Real deplasmanlarinda 5 ve 6 yedik.

PSV'den yedigimiz 5 golü saymiyorum kadrodan ötürü.

7-8 yil önce kendi sahamizda Real'den 6 yemistik. Deplasmanda 4'lük olduk.

Neredeyse her geldikleri gol oldu. Normal sartlarda bize uygulanan tarifeden daha kötüsü olmazdi.

0 cekmek gibi bir rezilligi yasadiklari iyi oldu kargalarin. Bir kac hafta sonra Senol'u kurtarici diye getirirler.

Dortmund'u yendi, gitti Ajax'a yenildi sorun yok. Lizbon'u yendi 6 yaptı gitti Sporting'i yendi 9 yaptı dimi? İçerde Ajax'la berabere kaldı 10 Dortmund Beşiktaş'ı yendi, hiç sıkıntı yok. 10 puana çıkarsın. Şunu da yapabilirsin içerde Ajax’ı da yenebilirsin.

Arsenal ve Dortmund bizi iceride disarida 4'lemisti.

Paris ve Real deplasmanlarinda 5 ve 6 yedik.

PSV'den yedigimiz 5 golü saymiyorum kadrodan ötürü.

7-8 yil önce kendi sahamizda Real'den 6 yemistik. Deplasmanda 4'lük olduk.

Neredeyse her geldikleri gol oldu. Normal sartlarda bize uygulanan tarifeden daha kötüsü olmazdi.

0 cekmek gibi bir rezilligi yasadiklari iyi oldu kargalarin. Bir kac hafta sonra Senol'u kurtarici diye getirirler.

Real'den 6 yediğimiz iki maçta da 6 yemeyi hak etmemiştik bence. Hele ikinci maç 10 dakikada 3-0 oldu talihsiz pozisyonlarla..

Geri
Üst Alt