ŞL 21/22 E Grubu M:6 | Bayern Münih 3-0 Barcelona | MS | 8 Aralık

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1572943605377-png.64616

1582588714822-png.72751
1572943614705-png.64618
1708.png

allianz.PNG

2021-22 UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 6. Maç
Bayern Münih - Barcelona
Allianz Arena
8 Aralık 2021
23:00

Bayern rahat kazanir ve UEFA'ya gönderir zayif rakibini.

Nagelsmann Benfica endişelenmesin yedeklerle çıkmayacağız demiş.

bayern adamın belini kırar abartmıyorum sakat bırakır.
barcanın iddiası varmış yok bir puan yetiyormuş geçsinler bunları. götünü keserler adamın allah yardımcılari olsun ama çok zor.

zevk alsınlar diyecem ama herifler sado mazo agır fetişikler. cinsel birliktelikten zevk almiyorlar ki partneri hüngür hüngür ağlasın istiyorlar çok değisik. ağlama numarasını da yemiyor gerçi bunu zaten en iyi barca biliyor :asd:

bayern adamın belini kırar abartmıyorum sakat bırakır.
barcanın iddiası varmış yok bir puan yetiyormuş geçsinler bunları. götünü keserler adamın allah yardımcılari olsun ama çok zor.

zevk alsınlar diyecem ama herifler sado mazo agır fetişikler. cinsel birliktelikten zevk almiyorlar ki partneri hüngür hüngür ağlasın istiyorlar çok değisik. ağlama numarasını da yemiyor gerçi bunu zaten en iyi barca biliyor :asd:
Basliga bakana kadar durum tespiti yapiyormussun sandim, oyleymis gercekten de :) Betimlemene 10 points.

Neuer
Pavard Upamecano Süle Davies
Tolisso Musiala
Coman Sane Müller
Lewandowski

Muhtemel xi​

Lewa Messi'ye olan hıncını önce Barça'dan çıkarır. Sonra PSG ile eşleşmek için dua eder.

bu gece hepsi cöp maclarin

gider dizi izlerim ve sonra yatarim

böyle bos beles maclara vaktimi harcamam

türkiyede olsaydim baslama saati yüzünden direkt uyurdum beklemezdim bile

Bayern Münih'in 11'i: Neuer; Pavard, Süle, Upamecano, Davies; Musiala, Tolisso; Sané, Müller, Coman; Lewandowski.

Barcelona'nın 11'i: Ter Stegen; Araujo, Piqué, Lenglet; Dest, De Jong, Busquets, Gavi, Alba; Dembélé, Depay.

Barcanın puan alacağını düşünüyorum

Barça'nın kadro ile kapışırız.

Geri
Üst Alt