ŞL 21/22 Final | Liverpool 0-1 Real Madrid | MS | 28 Mayıs | TV8

Dünya üzerinde bir finalde Real Madrid'den kupa alacak tek takım şanlı Galatasaray .14. kupa hayırlı olsun.

bu futbolla real'in şansı olmamalı ama herifler bu sene şaka gibi ilerliyor

benzema atar real alır.

Bu bal öyle bir balki 90+2 ye liverpool 2-0 önde girse bile real kupayı alır. O yüzden şimdiden geçmiş olsun diyorum liverpoola

Liverpool kura şansıyla, Real kaliteli takımları eleyerek finale geldi. Liverpool en az 1 kallavi takım eleseydi keşke. Final hikayesi olarak Real hak ediyor.
Alisson'un son dakikada attığı kafa golüyle şampiyonlar ligine gidip o gol olmasaydı kupada bile olamayacak bir takımın kupayı alması daha iyi bir hikaye bence.

1651701432143.webp

Liverpool müze müdürü Steven Done: “İnsanlar Liverpool’un 15 Mart’ta doğduğunu düşünüyor ancak bu doğru değil. Elbette 15 Mart son derece önemli ama kulübün doğduğu tarih 3 Haziran. Everton isminden ayrıldığımız gün Liverpool doğdu”

maçtan 2 gün sonra yeniay var ve aldebaran adlı kraliyet yıldızı ile birleşiyo.kupada tabiki liverpoola gidiyo üstünkörü yorumlarsam.3 hazirana cok yakın

Liverpool müze müdürü Steven Done: “İnsanlar Liverpool’un 15 Mart’ta doğduğunu düşünüyor ancak bu doğru değil. Elbette 15 Mart son derece önemli ama kulübün doğduğu tarih 3 Haziran. Everton isminden ayrıldığımız gün Liverpool doğdu”

maçtan 2 gün sonra yeniay var ve aldebaran adlı kraliyet yıldızı ile birleşiyo.kupada tabiki liverpoola gidiyo üstünkörü yorumlarsam.3 hazirana cok yakın
Mizaha ara herg

Hoş ikisi de aynı da dünyayı sömüren anglo saksonların üzülmesini görmek keyif verir.

2000 den sonra bir tek 2018 de A.madride kaybetmişler. Diğerleri hakkında bir bilgim yok. Büyük takım olmanın farkı bu tür finallerde ortaya çıkıyor.
2018 cl finalinde Real - Liverpool vardi? Atletico ile finalde 2016'da oynadilar o maci da Real kazanmisti.

Edit: super kupadan bahsediyorsunuz galiba

Ancelotti hocam gerekeni yapacaktır( Klopp’u da çok severim ama Hala Madrid)

2000 den sonra bir tek 2018 de A.madride kaybetmişler. Diğerleri hakkında bir bilgim yok. Büyük takım olmanın farkı bu tür finallerde ortaya çıkıyor.
Bence biraz havada kaliyor bu soylemler o manada soyledim. Avrupa'da finale cikan her kulup buyuktur yani bence.
Bence de cok enteresan sonucta final gediklisi bir suru takim var basta Real olmak uzere, ama hic uc defa eslesen olmamis

kloop 15 haziran
ancelotti 10 haziran

ikisi de ikizler burcu.jupiter kariyer evlerindeyken ikisi de finalde.bu da mı gol değil?

ben butun yaz bosuna mı kıcımı yırttım ikizler burcu futbolcu alın diye?solbek moreno kariyer yılı yaşayacak dedik,şimdi büyük takımlara trasnfer olacak deniliyor.

@Hayri Cund

kloop 15 haziran
ancelotti 10 haziran

ikisi de ikizler burcu.jupiter kariyer evlerindeyken ikisi de finalde.bu da mı gol değil?

ben butun yaz bosuna mı kıcımı yırttım ikizler burcu futbolcu alın diye?solbek moreno kariyer yılı yaşayacak dedik,şimdi büyük takımlara trasnfer olacak deniliyor.

@Hayri Cund

IMG_0616.webp

Liverpool dünyanın en formda ve baskın takımı ama Real son 3 tur da 3 büyük rakibi Benzema sayesinde devirdi.

Liverpool ağır favori olsa da Benzema maçın kaderini belirler.

Geri
Üst Alt