Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.115
- 72.755
- 5.188
Top loserpooludan geldi yalnızKaleci ileride olduğu için son adam kaleci gibi görülüyor o yüzden ofsayt doğru.
Hoca da şaşırdı yalnız unutmuş kuralı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top loserpooludan geldi yalnızKaleci ileride olduğu için son adam kaleci gibi görülüyor o yüzden ofsayt doğru.
Ilk pozisyonu göremedim. Çizgiyi 2. Pozisyonda çekmişler. Ofsayt degil ki. Top rakipten geliyorİlk pozisyon ofsayt değilse gol.
Ondan değil yahu. Top Fabinho'dan geliyordu. Valverde kaleye vurmaya çalışıyor, Fabinho'nun müdahalesi ile Benzema'ya geldi. Buz gibi golü yediler.Kaleci ileride olduğu için son adam kaleci gibi görülüyor o yüzden ofsayt doğru.
var. çaykur rizesporREAL MADRİD KADAR LOBİSİ GÜÇSÜZ TAKIM VAR MI
Şimdi sıçtık biliyormusun, bizim ligte rakipten gelen her topa ofsayt verirler, bakalım yeni sezonda böyle kaç gol iptal olacakIlk pozisyonu göremedim. Çizgiyi 2. Pozisyonda çekmişler. Ofsayt degil ki. Top rakipten geliyor
Vallaha ben Madridliden geldi diye gördüm ama.Top loserpooludan geldi yalnız
REAL MADRİD KADAR LOBİSİ GÜÇSÜZ TAKIM VAR MI
hocam madridli
Valverde kaleye vurdu top 2 lpoollunun arasında kaldı fabinhonun dizinden benzemaya düştüVallaha ben Madridliden geldi diye gördüm ama.
Milandan kovulduktan sonra Ancelotti gelmemiş miydi?Ancelotti’yi sever Terim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Van Dök ve Konate var, iki adamin da gerisinde.Pozisyon tamamen yorum.Şut olarak algılar da ilk dokunuşu ofsayt ancak adam ancak dokunuyor topa,şut çekemiyor ve rakip bile isteye topun yönünü değiştirmek suretiyle rakibe asist yapıyor.Bariz ofsayt değil mi ? Kalecinin son adam olması gerekmiyor herhangi bir oyuncu son adam olabilir.
O tip pozisyonlarda top rakibe çarpsa bile ofsayt oluyor diye biliyorum ben.Ondan değil yahu. Top Fabinho'dan geliyordu. Valverde kaleye vurmaya çalışıyor, Fabinho'nun müdahalesi ile Benzema'ya geldi. Buz gibi golü yediler.
Milandan kovulduktan sonra Ancelotti gelmemiş miydi?